LOADING

Type to search

Karácsony

12 nőtípus, akit tuti, hogy megtalálsz majd a karácsony utáni leértékeleseken

Share

Elfoglalt rohanó anyukák, törtető és a testi erőszaktól sem visszariadó plázacicák, harcos amazonok, akik képesek futni is az utolsó akciós cuccok miatt. Megannyira embertípus, akikbe te is belefuthatsz a karácsony utáni leárazási időszakban!

Ugye nem felejtetted el, hogy december 27-én indulnak a plázák hatalmas leértékelései? Amiket jó drágán megvettél ajándékba karácsonyi előtt, arra most ráhúzzák a 70%-80%-os SALE címkét. Persze így jutányos áron szerezheted be a jövő évi ruhatáradat, a sminkcuccaidat, de ilyenkor műszaki termékeket is kaphatsz olcsón, az ételekről nem is beszélve! Persze ez összehozza azokat a különböző nőtípusokat, akikbe csak ilyenkor futsz bele a plázában. Melyik ismerős ezek közül?

1. A nők, akiket meglepnek a leárazások

A legtöbb nő több, mint boldog, amikor meglátja, hogy a kedvenc plázájában minden akciós. Nekik ez egy nagyon izgalmas időszak, de sokszor megfeledkeznek róla, így amikor meglátják a SALE feliratokat, akkor boldogan örülnek és izgatottan vetik bele magukat a boltokba.

2. A nők, akik mindig vásárolnak valamit

A nők többségének a szekrényét az évek óta megvásárolt tárgyak töltik meg. Egy-egy szekrényben még akad néhány olyan cikk is, amit még sosem használtak, és sosem bontottak ki, de mégis minden egyes alkalommal ezek a nők újra és újra vesznek valamit céltalanul, mert hát leárazás van.

3. A nők, akik rossz kedv ellen vásárolnak

Egy nő hangulata a leginkább kiszámíthatatlan dolog az életben. És ha ez egyszer tönkremegy, akkor azon semmi sem tud javítani, csak egy kis vásárlás. Persze az ilyen nők igyekeznek elkerülni a plázákat, de valahogy mégis ott kötnek ki és vesznek egy-két hangulatjavító dolgot, csak azért hogy boldogabbak legyenek.

4. Azok a nők, akik nem engedhetik meg maguknak, de így is vásárolnak

Bizony-bizony, ők azok, akik bármire képesek egy kis vásárlásért, még akkor is ha üres a bankkártyájuk. Előtte eladnak egy-két cuccot, elmennek a zaciba, vagy megpróbálnak még kedvezményesebb árat kisírni az üzletekben. Ugye te is láttál már ilyet?

5. Az elfoglalt anyukák

A nők, akik sietve próbálnak mindent beszerezni. Persze az egészből csak nagy kapkodás lesz, mert közben takarítaniuk kell, a gyereket ide-oda elvinni, így ők őrült módjra rohangásznak a plázában, szóval könnyen felismerhetőek. Főleg hogy a legtöbbször a gyerekük ott sír mellettük. (Ezek vagyunk mi… a szerk.)

6. A cicaharcba keveredő hölgyek

Általában a nőket a föld egyik legérzékenyebb teremtményének tartják, és ez akkor még jobban igaz, amikor karácsony utáni leárazás van. Vagy Black Friday. Semmi sem lehet katasztrofálisabb és halálosabb, mint egy gigaleárazás, mert akkor a nők képesek vadmacskákká válni és egymást tépni egy-egy kabátért, farmerért, vagy fehérneműért.

7. A fitness őrült nők

Egészség és fitness szerelmesei a boltba is csak úgy mennek, ha azzal kalóriát tudnak elégetni. De ez hogyan lehet megtenni? Hát úgy, hogy gyorsan kell szedni a lábukat a plázában, szinte futni kell, és gyorsan lecsapni a cuccokra, mielőtt más tenné meg. Tudod mennyi elégedett kalória egy ilyen vásárlás?

8. A hordákban vásárló nők

Néhány vásárlásmániás fiatal nő nem egyedül indul beszerező körútra, hanem a barátnőivel. Így együtt mindent felvásárolnak, biztatják közben egymást, és persze szidják a boltokat, ahol nem találtak meg valamit.

9. A türelmetlen nők

Bár nem minden nő türelmetlen, de néhányuk túlzottan is az. Néhány nő alig várja már, hogy december 27-e legyen és kinyissanak reggel a boltok, hogy aztán mindent felvásároljon. 14 szatyorral a kezükben szlalomoznak a plázában csak hogy mindent megvegyenek, mielőtt elfogyna. Ismerős? Biztos, te is láttál már ilyet!

10. A vásárlásukra büszke “érett” nők

Az érett hölgyek csak korukban érettek, de gondolataik és szenvedélyük különösen karácsonyi vásárláskor olyan, mint a fiataloké. Ráadásul ők még meg is tehetik, hogy sok mindent összevásároljanak, aztán boldogan mutogassák a közösségi oldalakon, hogy mennyi mindent szereztek akciósan.

11. A nők, akik nem nézik az árakat

Vannak olyan nők, akiknek végtelen bankszámlájuk van, és csak akkor realizálják, hogy mennyit költöttek, amikor hazaérnek és megnézik a blokkok végösszegét. Persze ezután vannak akik sírnak, hogy “jaj de sok pénzt elköltöttem” másoknak a szemük se rebben. Utóbbiak a milliomosok, előbbiek csak a gazdagok, akiknek azért fontos, hogy mennyit és mire költenek.

12. Feleségek, akiknek nincsen időérzéke leértékelésekkor

Egy házasságnak egyszer biztos, hogy végig kell mennie egy ilyen helyzeten, amikor a feleség elmegy vásárolni és a férje pedig csak várja és várja és várja valahol. A férfiak nem szeretnek vásárolni, de elkísérik a feleségeiket a plázába, addig ők is körülnéznek, de vannak nők, akiknek ilyenkor az időérzéke elveszik.

Mi csak az kérjük tőletek, kedves NŐTÁRSAK, hogy legyetek türelmesek és kedvesek egymással, és a bolti eladókkal is! Nekik is, nekünk is évvége van…

forrás

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *