LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

12 jel, amiből kiderül, hogy indigó gyereknek születtél-e? Lehet, hogy te is az vagy?

Share

Az indigó gyerekek olyan “természetfeletti képességekkel” megáldott gyerekek új generációja, akik sokkal empatikusabbak, mint a korábbi generációk tagjai. De még mi jellemzi őket? Például az, hogy 1978 és 1988 között születtek. És még sok egyéb más! Lehet hogy te is indigó gyerek vagy? Tudd meg! 

Az indigó gyerekek vonzódnak ahhoz, hogy kifejezzék magukat a kreativitásuk révén. Az indigó gyerekek érzékenyek, kíváncsiak, önállóak, nyitottak és művésziek. Intuitívek, és a nagyon sokszor félreértelmezik őket. Íme 12 jel, ami megkülönbözteti őket a többi embertől.

1. Nem minden embert értenek meg

Az indigó gyerekeket sokszor azonosítják az empátiával. Az ilyen emberek úgy érzik, mintha egy másik faj szülöttei lennének, mert kevés ilyen embert ismernek, mint amilyenek ők maguk. Sőt! Sok más embertől eltérően az érzéseikben nem osztozik senki, így aki nem olyan, mint ők, azokkal kevésbé jönnek ki. A hideg, és antipatikus emberektől kifejezetten rosszul vannak az indigók.

2. Többet éreznek, mint más emberek

Az előzőhöz hasonló tulajdonság ez is. Sírnak egy szomorú filmen, de hasukat fogva nevetnek egy jó poénon a következő percben. Bármilyen érzés is keríti hatalmába az indigókat, azokat teljesen átérzik és átadják magukat nekik. Az indigó gyerekeknek fejlett érzelmeik vannak.

3. Időnként késztetést éreznek hogy lelépjenek csak úgy

A fenti érzékenység olyan helyzetekben okoz problémát, ahol konfliktus állhat fenn. Bár az indigó gyerekek függetlenek, és nem akarnak másokat felkavarni érzelmileg, vagy csalódni másokban, ezért inkább elmenekülnek az ilyen helyzetek elől.

4. Sokat küzdenek az iskolában

Míg az indigó gyerekek rendkívül intelligensek, az elméjük működése nem felel meg a hagyományos gondolkodásmódoknak. Nem bírják jól a merev szerkezetet, mert nem értik annak szükségességét, ezért az indigó gyerekek sokat küzdenek a hagyományos iskolákban. Ahhoz, hogy sikeresek legyenek, nekik valamilyen alternatív tanrend, vagy alternatív iskola válik be igazán.

5. Az indigó gyerekek vágynak megérteni a dolgok működését

Az indigó gyermek egyik fő mozgatórúgója a kíváncsiság, ami náluk magas szintekre ér. Az indigó gyerekek mindent meg akarnak érteni. Ők azok a gyerekek, akik nem tudják abbahagyni a kérdezgetést, a legtöbbször feltett kérdésük a MIÉRT? Míg más gyerekek elfogadják a válaszokat, addig ők a felszín alá akarnak mászni, hogy ténylegesen megértsék a dolgokat.

6. Sokszor érzik, hogy nem normálisak

Az indigók gyakran érezték magukat kívülállónak, amikor felnőnek, mert nyíltságuk és empátiájuk megkülönbözteti a többi embertől. Ők máshogy éreznek, gondolkoznak, és cselekszenek. Különösen nehéz ezt megtanulni gyerekkorban.

7. Sokat dolgoznak a céljukért

Az indigó gyerekek azzal foglalkoznak, hogy az életüknek mindig legyen értelme. Azoktól az emberektől eltérően, akik karriert, pénzügyi sikereket vagy izgalmas, netán nihillista életet élnének, az indigóknak ott a motiváló erő, hogy véghajtsák azt, amit gyerekkorukban elhatároztak.

8. Az indigók spirituálisak, de nem igazodnak csak egy valláshoz

Az indigó gyerekek hihetetlenül nyitottak. Szeretnek mindent megismerni a különböző vallásokról és spirituális gyakorlatokról, de nagyon ritka az, hogy el is fogadják úgy, ahogy azt megismerték. Szeretik a különböző hagyományokból kikeverni maguknak a legtökéletesebb “koktélt”.

9. Érdeklődnek a paranormális témák iránt

Természetes, hogy az olyan emberek, akik annyira nyitott gondolkodásúak, mint az indigó gyerekek, olyan témák iránt is érdeklődnek, amiről a legtöbb ember még hallani sem akar. Ők szeretnék megtanulni a körülöttük lévő világ magyarázatait, és ebbe a túlvilág is beletartozik.

10. A legtöbbször érettebbek, mint a kortársaik

Az indigó gyerekek gyakran érzik a helyüket a felnőttek mellett, mert önállóbbak, intelligensebbek  és érzelmileg érettebbek, mint kortársaik. Bár ez néha problémákat okozhat, általában az indigók kitalálják, hogyan kell megbirkózni ezzel, de sokszor érzik magukat ez miatt egy kicsit kívülállónak.

11. Ők a legtehetségebb mesélők

Az indigó gyerekek hihetetlen képzelőerejükről ismertek. Függetlenül attól, hogy felfedeznek egy történetet, vagy éppen ők találnak ki egyet, biztos lehetsz benne, hogy úgy elmondani egy mesét, mint egy indigó gyerek, senkinek sem sikerül majd. A fantáziájuknak nincsenek határai, és ez kell egy jó meséhez.

12. A horrorfilmek megrémítik őket

Ennek is a képzelőerőhöz van köze. Az indigók, ha látnak egy félelmetes, ijesztő filmet, akkor még 10 évvel később is emlékeznek rá, amikor egy sötét és magányos este otthon vannak.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *