LOADING

Type to search

Ez+az

Mire kell figyelned (jobban) egyes csillagjegyekkel kapcsolatban…

Share

Minden csillagjegynek van egy-egy jellemző tulajdonsága, ami egyedivé teszi őt. Persze nem árt vigyázni, mert az asztrológia 12 csillagjegye között akadnak húzós személyiségek. Sőt! Igazából mindegyik jegyről tudunk mondani meglepő dolgokat. Figyelj csak! 

Rák

Vigyázat! Ha a Rák úgy néz ki, mintha bármelyik pillanatban spontán könnyekben törne ki, amikor lehet, hogy komolyan megbántottad őt. Ideje menekülőre fogni, mert ilyenkor jobb békén hagyni őket.

Skorpió

Vigyázat! Sajnos a Skorpió hajlamos arra, hogy lesüllyedjen egy passzív-agresszív idegállapotba, főleg ha valaki elárulja őt.

Halak

Vigyázat! A Halak képes hosszú időre elkötelezni magát, végtelenül romantikus, ám amikor egy új szerelmet talál azonnal otthagyja az előző párját. Ugyanez a helyzet a kalandokkal is. Egyikből ugrik a másikba.

Kos

Vigyázat! Úgy tűnhet, hogy jobban érdekled őket, mint azt valójában mutatják. A Kosok képesek egyszerre akár öt emberre is figyelni egyidejűleg, mert annyira szenvedélyesek és annyira sok energiájuk van.

Oroszlán

Vigyázat! Az Oroszlánok hajlamosak arra, hogy véletlenül vérig sértenek és még észre sem veszik. Fogadd el, hogy ők ilyenek, nem direkt csinálják.

Nyilas

Vigyázat! A Nyilasból bármikor kirobbanhat egy hangos éneklés, vagy egy tánc, mert elképesztő késztetésük van, hogy hangosan kifejezzék magukat – bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben.

Bika

Vigyázat! Sose kérdezd meg a Bikát, hogy éppen hogy áll a dolgaival, vagy miért halad annyira lassan valamivel, mert haragra gerjednek, hogy sürgetik őket. A Bikák nem viselik el ugyanis a türelmetlenséget.

Szűz

Vigyázat! A Szüzek a bókokat csak azért erőszakolják ki másokból, mert szükségük van arra, hogy valaki kívánatosnak és szükségesnek tartsa az ő jelenlétüket.

Bak

Vigyázat! A Bakok szó szerint mindent kimondanak, és ezzel sokaknak meglepetést okoznak.

Ikrek

Vigyázat! Az Ikrek könnyen megtéveszthet, mert sokszor félreértik a dolgokat, pedig a kommunikáció fontos számukra, de mégis képesek elbeszélni melletted.

Mérleg

Vigyázat! A Mérlegek megpróbálhatják beavatni egy olyan kultuszba, amibe ők is véletlenül csöppentek bele, de vonzódnak a szervezettséghez, és mindig törekszenek, hogy a békét és harmóniát fenntartsák a világban.

Vízöntő

Vigyázat! A Vízöntő képes arra, hogy bonyolult és fennkölt társalgásba bocsátkozzon csak azért, hogy fitogtassa a társalgási képességeit.

 

Te még mit tennél hozzá az egyes csillagjegyekhez? Igaz rád is a leírás? 

Ezt olvastad már?

Mit rejt a számodra a 2019-es év? A horoszkópod elárulja!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *