LOADING

Type to search

Inspiráció Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Szavaztatok 2018 legjobb magyar kozmetikumáról! Íme az eredmény!

Share

Mivel mi nem tudtunk (volna) dönteni, így benneteket kértünk, hogy szavazzatok!

Nem titok, hogy több, mint két és fél éve, amikor a Goodstuff magazin elindult nem csak azt tűztük ki célul, hogy minőségi cikkeket, gondolatokat igyekszünk közvetíteni nektek, és mindig a JÓ dolgokra figyelünk, hanem azt is, hogy megmutatjuk, hogy a hazai piacokon nagyon sok olyan manufaktúra dolgozik, akiknek munkáját érdemes bemutatni.

Nincs ez másként a kozmetikumokkal sem.

Szinte nincs nap, hogy ne kapjunk megkereséseket, hogy teszteljünk, véleményezzünk egyes termékeket, és mi ennek mindig boldogan is teszünk eleget! Az év vége felé azonban úgy gondoltuk, hogy benneteket is megkérdezünk, hogy az általunk előválogatott listáról, nektek ki volt a kedvencetek?

Közel 500 szavazóból már ki is választottuk azt a szerencsés nyertes, akinek szavazata egy ajándékcsomagot is ért, őt levélben értesítettük a nyereményről.

A mustra nyertese pedig nem más lett, mint a SOINS Éjszakai Ránctalanító bombája!

Ez a termék mostantól büszkén viseli az általaktok megszavazott Év Magyar Kozmetikuma díjat!

Azonban kiosztottunk még egy díjat.

A szerkesztőség mélyebben is górcső alá vette a 2018-as mezőny legjobbjait, hogy megtalálhassuk az év innovatív termékét. Célunk az volt, hogy a minőség és az exkluzivitás mellett az arcápoló valamilyen szempontból – akár hatóanyagot, akár csomagolást tekintve – olyan megoldást kínáljon, ami a hazai piacon több mint figyelemre méltó.
Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük: az Év Innovatív Arcápolója Goodstuff díjat 2018-ban a NATICS® C20 széruma nyerte.
A hialuron szérum innovációja abban rejlik, hogy biokozmetikai receptúrába ágyazva, különösen magas, 20 százalék tiszta C-vitamint tartalmaz, amelynek egy része liposzómákba van zárva, így a bőr mélyebb rétegeiben is eredményesen fejti ki hatását.
Gratulálunk mindkét nyertes csapatnak, de hatalmas köszönet minden résztvevőnek (Magister Products, Brilla Kozmetikumok, Vera Natura Manufaktúra, Herbarting), hogy olyan minőségben gyártanak kozmetikumokat, hogy minden nap bizonyítják, bizony kozmetikumokban is a magyar a legjobb!
Izgalommal várjuk a 2019-es év új kozmetikumait, az innovációkat és újításokat, melyekről rendre beszámolunk majd!

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *