LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

A csillagjegyed elárulja, hogy mi volt az a hiba amit 2018-ban elkövettél, és mire figyelj 2019-ben!

Share

Hiába volt az asztrológia szerint jó évünk, biztosak vagyunk benne, hogy te is követtél el hibákat, és nincs is ezzel baj, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Viszont érdemes olvasnunk azokról a dolgokról, amik meghatározták az idei évünket, még akkor is ha ezek ballépések voltak. Sokat lehet ebből tanulni és fejlődni, és a hibáinkon javítani. Hajrá a 2019-es évhez! 

Kos (március 21 – április 19)

2018-ban gyors ütemben költöztél és ismeretlen helyzetbe ugrottál bele, ráadásul úgy tűnik, hogy gondolkodás nélkül tetted ezt. Néha érdemes az okosokra hallgatni, mert a tanácsuk segíthet a helyes útkeresésben!

2019-ben ismerd fel a türelem fontosságát és inkább babaléptekben haladj! Nem kell ajtóstól rontani a házba. Engedd meg magadnak, hogy helyes dolgokat tegyél, és ezeket akár csinálhatod gyors léptékben is.

Bika (április 20. – május 20.)

2018-ban sokszor vontad kétségbe a döntéseidet. Ahelyett, hogy kihasználnád az összes kínálkozó lehetőséget, amit mutattak neked, te inkább a komfortzónádban maradtál, ahol biztonságban érezted magad.

2019-ben ne felejtsd el, hogy néha nem árt kockáztatni. Ne akard, hogy amikor majd újra számot kell vetni az évedről, akkor sajnálkozz. Ne hagyj ki nagyszerű dolgokat azért, mert félsz!

Ikrek (május 21 – június 20.)

2018-ban megengedted magadnak, hogy távol maradj azoktól az emberektől, akik a legtöbbet jelentik neked. Nem tudtál ott lenni, amikor hívtak, nem vettél részt az életükben, a végén pedig már inkább nem is mentél. Ha hagyod ezeket a kapcsolatokat elsikkadni, akkor el fognak tűnni!

A 2019-es év szóljon az újrakezdésről! Tölts több időt a szeretteiddel, rokonaiddal és barátaiddal. Hozz erőfeszítéseket, és foglalkozz azzal, hogy újra közel kerülj hozzájuk.

Rák (június 21 – július 22.)

2018-ban nem kértél segítséget, amikor szükséged volt rá. Szinte kényszerítetted magad, hogy szenvedj csak azért, mert önmagad akartad megoldani a problémáidat. Nem akartál senkit sem zavarni, és ez csak sokkal nehezebbé tette a dolgokat.

2019-ben fejezd ki a sebezhetőségedet! Ne rejtsd el az érzéseidet, ismerd fel, ha nem vagy rendben! Beszélgess erről másokkal és ne titkold el a gondokat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

2018-ban nem sikerült annyi tervet teljesítened, mint amit előre elhatároztál. Lemaradtál bizonyos projektekről, és lemondtál bizonyos álmokról. Nem találtad meg a megfelelő időbeosztást, és a motivációdat, hogy minden terved végigvidd.

2019-ben kövesd a tavalyi utat, de úgy, hogy amit elkezdtél, azt végig is vidd. Ne add fel félúton, és ne engedd meg, hogy ellustulj közben. Nehéz lesz, hogy ne várj magadtól sokat, de érdemes csak annyit vállalni, amit még meg tudsz tenni.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

2018-ban valaki megmérgezte a szívedet. Valaki megbántott, és lenézett, te pedig megbocsátottad ezeket a hibákat és elnéztél mindent neki. Neki adtad a bizalmadat, de elárult ez az ember. Sőt! Nem is csak ő, hanem több ilyen eset volt.

2019-ben ne engedd, hogy a mérgező emberek rettenetesen bánjanak veled. Ne menj bele olyan kapcsolatokba, amik károsak a számodra. A lelki egészséged sokkal fontosabb, mint hogy egy mérgező és romlott kapcsolatban legyél.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

2018-ban túl kedves voltál az emberekkel. Megengedted nekik, hogy kihasználjanak, és sosem álltál ki magadért közben.

2019-ben helyezd el magadat a prioritási lista tetején. Engedd meg, hogy önző legyél magaddal, és engedd meg, hogy saját magaddal foglalkozz mások helyett.

Skorpió (október 23. – november 21.)

2018-ban megláttad a hibáidat, és nem érezted magad jól a bőrödben. Az idő nagy részében gyűlölted magad, és csak azt kívántad, hogy valaki más legyél.

2019-ben bocsáss meg magadnak a hibáidért. Fogadd el a múltat, hogy a jövőben jobban cselekedhess! Nézz csak előre, és sose magad mögé!

Nyilas (november 22. – december 21.)

2018-ban állandóan otthon ültél és folyton lemondtad a terveidet, meghívásokat. Szinte alig hagytad el a hálószobád, mert mentálisan nem voltál rendben.

2019-ben ideje, hogy az otthonülést berekeszd. Küldd el azokat a meghívókat, találkozz a barátaiddal, tegyél nagyobb erőfeszítést, hogy visszatérj a társasági életbe és az életbe.

Bak (december 22. – január 19.)

2018-ban nem adtál magadnak egy pillanatnyi pihenést sem. Alig volt időd fellélegezni a tettek mellett. Nem csoda, ha elfáradtál az év végére.

2019-ben adj magadnak egy kis szünetet. Ne hagyd, hogy olyan nehéz helyzetek elé állítson az élet, mint 2018-ban. Ne hajszold magad a kimerültségig, hanem pihenj is néha.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

2018-ban az idő nagy részét a holnapra vagy a másnapra tartogattad. “Majd másnap megcsinálom” “Majd holnap elkezdtem”. 2018-ban sokszor paráztál, mert valami mindig megrettentett, és a félelem miatt végül sosem tettél semmit sem.

2019-ben tanuld meg értékelni a jelenlegi pillanataidat. Ne aggódj azokon a hülyeségeken, amiket tegnap tettél, vagy azokon, amiket holnap mondhatsz. Csak élj a mostban és éld meg a pillanatokat!

Halak (február 19 – március 20.)

2018-ban rossz kapcsolatod volt a testeddel. A legtöbb képet töröltél, ami rólad készült. Küzdöttél mindenféle diétával, sportolással, de hiába tettél meg mindent, magadról csak csúnya dolgokat mondtál és nem voltál elégedett sose.

2019-ben tanuld meg megszeretni magad. Kezeld a tested tisztelettel. Ismerd el, hogy szép vagy! Ne árts magadnak, mert te is megérdemled a kedvességet és ezt mások is megfogják látni, amint megszereted magad.

Ezeket is érdemes elolvasnod!

10 tanács, amit fogadj meg és csodás jövő éved lesz!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *