LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

11 dolog, amire emlékezz, ahogy 2020 a végéhez közeledik…

Share

Talán ez az év nem volt a legjobb, követtünk el hibákat is bőven.

1. Egy kevésbé sikerült év nem definiál bennünket

Talán nem ez volt a legjobb éved. Követtél el hibákat, és nem vagy túl büszke magadra. Ez benne van a pakliban. De ne felejtsd el, hogy mennyit tanultál, és mennyi mindent kaptál is ettől az évtől.

2. A veszteségeket is tudomásul kell venni

Persze a siker fantasztikus dolog, és sokkal jobb úgy zárni egy évet, hogy mennyire klassz volt. De ha nem ez a helyzet akkor se bánd. Ünnepeld a vereséget is. Ugyanis ez azt jelenti, hogy sokakkal ellentétben, TE beszálltál a játékba.

3. Jusson eszedbe, hogy kik vesznek körül

Persze, az év végén, az összegzésnél magunkkal foglalkozunk, de az is fontos, hogy számba vedd, milyen fantasztikus emberek vesznek körül. Szánj időt arra, hogy megköszönd!

4. Rengeteget elértél, még akkor is, ha most nem úgy tűnik

Talán a nagy megvalósítás még várat magára, talán még el sem kezdted, de az első lépéseken túl vagy. 365 nap mögötted áll.

5. Nehéz év volt? Lehet, hogy nem ért itt véget…

Ha 2020 nehéz volt, nem biztos, hogy egy huszárvágással, január elsejével ennek vége szakad. De mivel tele volt leckékkel, remélhetőleg ugyanazokat a feladatokat már nem kapjuk meg…

6. Rengeteg lehetőség áll előtted

Amellett, hogy talán jó sok dolgot magunk mögött tudunk hagyni, a jó dolgok, amik előttünk állnak nem elhanyagolhatóak. Akár hiszel az új év/új én dologban, akár nem, tudd, hogy most is úton van hozzád sok-sok lehetőség!

7. A következő év is gyorsan el fog menni, hozd ki belőle, amit lehet

Közhely, de igaz: az idő egyre gyorsabban múlik. 2021 is ilyen lesz. Tedd emlékezetessé!

8. Idén is voltak meglepő dolgok, vidd őket magaddal

2020 sok mindenről emlékezetes marad, de év vége felé vedd azt is számba, hogy magaddal kapcsolatban milyen új tapasztalataid lettek. Mert lettek, ebben biztos vagyok.

9. Idén is voltak kellemetlen dolgok, azokat ne vidd magaddal

Bocsásd meg magadnak a hibáidat, a csalódásokat, amelyeket magadnak okoztál. Senki sem tökéletes.

10. Légy büszke! Végigcsináltad!

Írd fel egy papírra, hogy mennyire, de mennyire klassz vagy! Hiszen idén voltak kemény dolgok, kemény pofonok, és te mégis álltad őket!

11. Az életedben most itt tartasz, és ez rendben van így

Talán mások karrierje jobban szárnyal. Talán a bankszámlájuk is jobban áll, családot alapítottak, elmentek arra a BIZONYOS utazásra. Lehet, hogy nem értél el mindent, amit egy éve kitűztél magadnak, de elértél másféle dolgokat. Ez van. Itt tartasz. Fogadd el, és emeld fel a fejed. Jöhetnek az új kalandok!

 

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *