LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

7 dolog, ami miatt ne bánd, ha egyedül vagy otthon Szilveszterkor!

Share

Ha nem hoz lázba az “Év Bulija” azt is totálisan megértjük… 

1. Nem maradsz le semmiről!

A szilveszteri bulin mindenkinek ott kell lenni, és mindenkinek tökéletesen jól kell éreznie magát. Azonban, légy őszinte, hány olyan Szilveszter volt, ami különbözött a többi, hétköznapi buliktól? Ez többnyire csak a filmeken romantikus… általában nem Tom Hardy karjaiban végződik az este, hanem szörnyű fejfájással. Máshogy is le lehet zárni az évet, és nem baj, ha másnap nem fetreng szörnyen macskajajosan az ember lánya.

2. A hazaút egy rémálom

Ilyenkor mindenki az utcán van, és ünnepel. Vagy buliról bulira jár… Taxit fogni kábé pont olyan, mint az Éhezők Vidadalának egy jelenete. Emlékszel, hogy tavaly is három órát ácsorogtál az utcán a magassarkúdban? Vagy épp két városnyit gyalogoltál mire hazaértél? Na ugye.

3. Hideg van, túrázni mindenképp

Amennyiben ezt most épp egy homokos tengerparton olvasod Balin (eh… kicsit irigykedem), akkor természetesen irány a bár és rendelj a kedvenc koktélodból, de mi, földi halandók, valószínűleg egy pezsgősüveghez fagyott kézzel fogjuk tölteni a hajnalt, miközben egy másik buliba igyekszünk. Na nem… Akkor már sokkal inkább egy pohár pezsgő, filmmaraton a barátokkal és valami bitang jó kaja.

Ha szingli vagy hívd át a csajokat és válasszatok ki egy jó filmet!

8 film és sorozat, amit minden szinglinek látnia kell!

4. Az a bizonyos éjféli petárdázás…

Én személy szerint rettenetesen mérges vagyok rá, és ha otthon töltöm a szilvesztert alaposan fel is szoktam magam idegesíteni, mert nem jó senkinek. Se bébiknek, se az időseknek, se a kutyáknak, se a cicáknak. Ha otthon maradsz több esélyed van elkerülni ezt a hangzavart.

5. Ünnepelhetsz, ahogy TE akarsz

Tudod, hogy az év utolsó napja lehet olyan is, amilyennek te akarod? Vehetsz egy forró fürdőt? Főzhetsz valami finomat, rendezhetsz kaja partit, áthívhatod a szívednek kedves embereket, és akár még te magad is rendezhetsz házibulit? Miért ne? A te életed, a te napod. Ha a barátaidra van szükséged hívd át őket, és zárjátok együtt az évet, a kellemes, meleg lakásodban.

6. Valószínűleg megspórolsz magadnak egy rakat pénzt, és néhány csalódást

Az elsőhöz semmi mást nem fűznék, te is tudod, hogy ilyenkor az árak az égbe szöknek. Néhány vendéglátós jópár százalékkal felemeli az alkohol árát, a nagy kasza reményében.

A csalódások? Hát igen… Többnyire erős elvárásokkal futunk neki az év utolsó társasági eseményének,  és hajnalban tényleg nem életünk szerelme fog minket a meleg taxiba segíteni. (Persze, ki tudja…)

7. Másnap tényleg frissen kezdheted az ÚJ ÉVET

Ennek sem szabad persze túl nagy elvárásokkal neki szaladni, de meglátod, hogy ha nem fejfájással és szédüléssel indítasz, 2019 első napja nagyszerű energiákkal lephet meg!

Minden esetre, bárhogy is döntesz, ne hagyd 2018-ban a humorérzéked!

Olvasd el ezt is:

Hálás vagyok az egyedüllétnek, mert egyre erősebbé tesz…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *