LOADING

Type to search

Ez+az

10 dolog, amit minden macskás ismer… te is közénk tartozol?

Share

Ha van otthon egy négylábú doromboló szőrmókod, akkor nagyon is át fogod érezni a következő állításokat.

Szeretjük a macskákat, ám tudjuk róluk, hogy igencsak ösztönlények, és többnyire rabszolgaként kezelnek minket, embereket. Igen, a macska egy igazi uralkodó, mi pedig alattvalónkként szolgáljuk, hogy a cicánknak minden tökéletes legyen, mert ha nem, akkor nincs menekvés! Persze, a macskák imádnivalóak, de ha úgy akarják, akkor pokollá tudják tenni az életünket. Ha te is tartasz egy macskát otthon (illetve a macska tart téged), akkor most nagyon fogsz bólogatni! Mi szóltunk!

A napsugarak varázslata

Igen, a macskák imádják a napfürdőzést és a leglehetetlenebb helyzetekben áldoznak ennek a hobbijuknak.

A macska öröme tetten érhető

Amikor a cicánk boldog, akkor előszeretettel dagasztja a ruhánkat, a lepedőnket, vagy éppen a combunkat, nem gondolva arra, hogy a karmaikkal bizony fájdalmat is okozhatnak. De hát lehet rájuk haragudni? Nem igazán!

A macskáknak végtelen türelmük van

Akik egyszerre tartanak macskát és kutyát azok tudják, hogy a cica végtelen türelemmel képest hozzáállni a kutyákhoz. Főleg a kölyökkutyákhoz. Főleg az idősebb macskák. Persze tiszteletet követelnek ők is, de azért sok mindent engednek a kis kutyáknak.

Az íróasztal elbirtoklása

Szívesen dolgoznál, de valaki a billentyűzeteden fekszik? Tuti, hogy a macskád az, akinek elképesztő érzéke van ahhoz, hogy a gépeden nyújtóztassa végtagjait. A billentyűzet, és a számítógép igazi macskamágnes!

A macskák nem mennek sehová

Láttál már macskát, akit meg kellett sétáltatni? Vagy levinni piszkítani? Igen a macskákban az is egy jó tulajdonság, hogy elvannak akár 1-2 napig is egyedül. Persze viheted magaddal, pórázon is megtaníthatod menni, de nem igénylik. Ők inkább otthon lustálkodnak.

A macskák az igazi főnökök otthon

“Annyira aranyosak az emberek, hogy vesznek egy robotporszívót, amit én aztán igába hajtok. Már csak a kutyát kéne rabszolgámmá tenni!” – Valami ilyesmi jár a legtöbb macska fejében.

Imádjuk nézni a macskák játékát és bénázását

Amikor megismerkednek a tükörrel, vagy amikor rágerjednek egy lézersugárra, vagy amikor egy műanyagkupakkal szaladgálnak a lakásban. Bármi, amivel eljátszik és elbénázik egy cica, az nagyon vicces. Nem hiába van annyi macskás videó a neten!

A macskánk szolgái vagyunk

Igen, amikor a macska eldönti, hogy most aludna, vagy éppen enne, esetleg simogatást igényel, akkor kiharcolja magának és ennek senki sem fog ellentmondani. Hogy is tehetnénk? Lásd a kettővel feljebbi pontot!

Nem lehet ellenállni nekik!

Ugye emlékszel még a Shrekből a macskára és hatalmas szemeire? Nem lehet a cicáknak ellenállni, ha könyörögnek nekünk.

Éjjeli ébresztés bármikor

Bár te nem kérted, de a macskád bármikor felkelt, akár akarod, akár nem. Felugrik az ágyra, belepofoz a paplanba, égtelenül nyávog. Egy macskának nincs napirendje, amikor ő ébred, akkor ébred a gazda is. Nincs kivétel!

forrás

Melyik pont volt a legjellemzőbb a te macskádra? Vagy az összes?

A macskák igazi trollok! Íme a bizonyíték!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *