LOADING

Type to search

Rácsodálkozom Szépítkezem Utazom

Íme az első európai vonat, amiben egy SPA is üzemel …

Share

Igen, jól olvastad. Spa – egy vonatban! Te is utaznál rajta? Akkor eláruljuk, hogy hogyan szerezhetsz rá jegyet.

Mindebben hű társad lehet a Belmond Royal Scotsman szerelvénye, ami az első Európában, ami fürdőkocsival járja sorra a Felföld legszebb vidékeit, miközben utasait masszőrök és képzett kozmetikusok vesznek kezelés alá.

A következő generáció Orient-Expresszeként elhíresült vonat viszont nem olcsó mulatság, de hát ez várható egy mindenféle luxussal felszerelt vonatnál. Amikor Loch Lomond tó mellett elhaladva nem egy belga detektív tűnik fel a kocsiban, hanem néhány masszőr, akkor tudjuk, hogy nem az Orient Expresszen utazunk, hanem a skótok első számú vonatán. A vonat a Bamford Haybarn gyógyfürdőnél is megáll, de útközben masszőrök is várják az ellazulnivágyókat.

A Bute-szigeten eltöltött délutánt követően, ahol a Stuartok házát és kertjét csodáljuk, mi is kipróbálhatjuk, hogy milyen résztvenni a 19. századi birtok mindennapjaiban. És bár kandalló nincs az egyes kezelőkocsikban, de mi akkor is úgy érezzük, hogy igazi nemesek vagyunk, hiszen különböző kezelésekkel szépítenek minket.

A kezelőteremből az étkezőbe áthaladva a üvegfalú butikba futhatnak, amely a Kure Bazaar teljes termékválasztékát kínálja, beleértve a Bamford spa piperecikkeivel, amiket naponta megtalálhatunk a saját zuhanyzóikban is.

A spa szakemberek a vonaton töltött idő alatt a vendégek rendelkezésére állnak. Az utolsó vacsora előtt manikűrt és pedikűrt kapunk a csodás kezelőhelyiségben.

A skót márvánnyal és fával kirakott egyik kezelőhelyiség bőségesen tág, így semmi bezártságérzetünk nincs, amíg robog alattunk a vonat.

Így készíti elő egy masszázs az ágyat a következő vendég érkezésére.

Ugye te is szívesen ellazulnál egy ilyen vonatúton a csodás Felföldön? Ha elég mély a pénztárcád, akkor bármikor megteheted. Egy négy napos vonatút fejenként 5200 fontba fáj, de a luxus spa szolgálatatások természetesen már benne vannak az árban. Ha több érdekel, akkor ITT megnézheted a csomagokat!

forrás

http://goodstuff.hu/2018/10/15/stresszes-a-napod-mutatjuk-a-vilag-legszebb-berelheto-szigetet-ahol-senki-sem-zavarna/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *