LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Sajnálom a férfiakat, akik ilyen nőkkel találkoznak…

Share

Beszéljünk egy kicsit arról is, hogy mi a helyzet randi fronton, ha nem nők vagyunk.

Mi itt a magazinnál rengetegszer írunk arról, hogy nem életcél, hogy férjet fogjunk, hogy az egyedülálló, szingli életkornak is megvannak a szépségei és tanulságai, és arról is, hogy hogyan kerüljük el a ragadozókat. Vagy ha már tönkretették a nyarunkat/telünket, hogyan rakjuk össze magunkat egy ilyen csalódás után.

Nem mehetünk el azonban szótlanul amellett, hogy jónéhány nőtársunk olyan dolgokat művel a pasikkal, hogy még nézni is rossz, pláne hallgatni barátaink történeteit.

Tudjuk, hogy ismerkedni nem könnyű. Tudjuk, hogy az éjszakába jó eséllyel le sem merészkedik az ember lánya, ha kapcsolatot keres. Mert ott, ugye nem fogja megtalálni. És azt is tudjuk, hogy olyan kusza világot élünk, amikor egyáltalán nem könnyű kitalálni, hogy mi a fenét akar a másik, legyen nő, vagy férfi.

De, csajok, az ég szerelmére, legyetek már normálisak! (Akinek nem inge, ne vegye magára…)

Lehet hajtani a karriert, és keménynek lenni, de ha nem fér bele egy kapcsolat, mondjátok meg, és hagyjátok békén a pasit. Hadd menjen tovább és találjon egy olyan nőt, aki szeretne családot alapítani.

Ugyanitt: ha nem akarsz családot, légyszi közöld a delikvenssel, mert ő ugyanúgy kifuthat az időből mint te. Nem nagypapa akar lenni, hanem apa.

Lehetsz határozott és tudhatod, hogy mit akarsz, de most komolyan… mi az, hogy nem mehet el a barátaival sörözni vagy bulizni? Mi az, hogy engedélyt kell kérnie? Akár mikor meghallom, hogy “El kell kéredzkednem az asszonytól!” olyan, mintha rosszul hallanék. Hogy mi? Miféle kapcsolat az, ahol a másik félnek engedélyt kell kérnie, hogy elmehessen a barátaival találkozni?

Szóval kicsit lejjebb az agresszióval, ha lehet. Ez egyébként az élet sok területére vonatkozik.

Mindenki tudja, hogy női jogokkal erősen rosszul áll az ország – nem erről szeretnék most beszélni. Hanem arról, hogy sok-sok olyan férfit ismerek, aki ki sem mer nézni a nő szoknyája mögül, mert azonnal jön a verbális agyonverés.

A férfinak nem kell engedély kérnie, hogy elmehessen focimeccsre. Hagyjuk már ezt kétezerhuszonvalahányban…

Szeressük a férfiakat annyira, hogy az ő érzéseikre is odafigyelünk. Ugyanis egyáltalán nem “csak szexet akaró mocsadék” mind. De nem ám…

Nézd meg ezt is:

http://goodstuff.hu/2018/12/19/9-tipikus-hiba-szakitaskor-ami-miatt-akar-evekig-tarthat-a-felepules/

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *