LOADING

Type to search

Ez+az

Mindig ugyanakkor ébredsz fel éjjelente? Ez (lehet) a spirituális oka…

Share

Nyugtalanul alszol és szinte minden éjjel kidob az ágy? Amikor ilyenkor ránézel az órára, mindig ugyanazt az időpontot mutatja? Ha hiszed, ha nem ennek is van magyarázata és érdemes rá figyelni!

A testünk energiája és meridiánjai egy órarendszerhez kapcsolódnak. Az ókori kínai orvoslás szerint a test különböző részeit különböző időpontokban energizálja ez az óramű, tehát az energiaelosztás sokszor attól függ, hogy milyen a szervezünk állapota.

Ha minden este 3:00 és 5:00 óra közötti felébredsz, akkor az azt jelzi, hogy a tested nem megfelelően ellátott energiával, vagy éppen valami blokkolja ezeket. De vajon mi lehet az? A következő időpontokat érdemes megvizsgálni, ráadásul mindegyik feloldásáról is megtudhatsz egy kicsit többet.

Ha este 21:00-től 23:00-ig nem alszol nyugodtan

Este 9 és 11 óra között a legtöbb ember számára általában a lefekvés ideje van. Ha ebben az időben alszol el nehezen, akkor az a túlzott stressz és aggodalom jele. Érdemes ilyenkor pozitív mantrákat, meditációt, vagy izomlazító relexációs gyakorlatok beiktatni, amik elősegítik az alvásodat.

Ha felébredsz 23:00 és 1:00 óra között

Az ősi kínai orvoslás szerint ez az az idő, amikor az epehólyag energia meridiánja aktív. Ebben az időkeretben az ébredés érzelmi csalódással jár. Gyakorold mások felé a megbocsájtást, hogy újra nyugodt álmaid legyenek.

Ha felébredsz hajnali 1:00 és 3:00 óra között

A kínai orvostudomány szerint ennek az időpontnak a májhoz kapcsolódó energiához van köze. Ha ilyenkor ébredsz fel, sokszor érezheted haragosnak is magad. Próbálj meg ilyenkor hideg vizet inni, és vállald a felelősséget a helyzetekért, amik miatt dühöt érzel. Ha ezt megteszed, akkor nyugodtabb lesz az alvásod is.

Ha felébredsz hajnali 3:00 és 5:00 óra között

A 3:00 és 5:00 óra közötti ébredés a tüdőn áthaladó energia meridiánhoz és a szomorúság érzéséhez kapcsolódik. Ahhoz, hogy újra el tudj aludni, próbáld ki a lassú, mély lélegzetet, és fejezd ki a hited a magasabb hatalmak felé, hogy segítsenek. Ez a magas hatalom így akar üzenni, hogy fordíts időt azokra az üzenetekre, amiket az Univerzum küld számodra.

Ha felébredsz hajnali 5:00 és 7:00 óra között

Az energiaáramlás főleg a vastagbélben van jelen reggel, ez az időpont pedig az érzelmi elzáródásokhoz kapcsolódhatnak. Próbáld meg nyújtani és erősíteni az hasi izmokat, csinálj béltortnát, illetve használd a mellékhelyiséget, és könnyíts magadon, hogy újra vissza tudj aludni. Az érzelmeidet pedig mindig add ki, így nem fognak gátolni a nyugodt alvásban.

forrás

Ez is fontos, ha diétázol!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *