LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció

Ebből az 5 csillagjegyből kerülnek ki a legjobb barátok (állítólag)…

Share

Ki az, aki a leghűségesebb, legtámogatóbb, legkedvesebb? Nézzük mit mond, az asztrológia.

KOS

A kos, bár hirtelen haragú, igazságérzete legendás, csakúgy, mint hűsége. Mivel mindig az igazság a számára a legfontosabb, ő nem fog cserben hagyni egy másikért, legyen az program, vagy ember. Nem mindig könnyű követni őt őrült terveiben, de ha benned is tűz lobog, akkor ketten a világot is ki tudjátok forgatni a sarkából. Ugyanakkor csendben is tud lenni, ami nagyon fontos.

IKREK

Ha arra vágysz, hogy pároslábbal rúgjanak ki az önsajnálatból, akkor az ikrek a te embered. Bármennyi dolga is van, egy rozéra mindig ráveheted, és hajnal háromig kibeszélheted vele a világ gondját. Lelkizésre azonban keress mást, ahhoz az ikrek túl vidám alkat. Sokáig nem szeret sötét mélységekben bolyongani. De ez talán nem is olyan nagy baj.

RÁK

Anyukád helyett anyukád. Ő az, aki minden jóval elhalmoz, pénzt és időt nem kímélve ott van melletted, hajnalban is felhívhatod. Ő az aki fél óra múlva egy vödör fagyival, pizsiben az ajtód előtt áll, és reggelig ébren marad veled, amígy meg nem nyugszol. Mindenkinek kell egy rák jegyű az életébe, nem is kérdés. Könnyebb velük az élet, mint nélkülük.

NYILAS

Ha egy igazi kalandorra van szükséged akkor ő az. Azonnal képes ráhangolódni a másikra, megjegyzi a fontos dolgokat, és bármikor készen áll az indulásra. Mégis, talán a legjobb a nyilasban, hogy a barátokkal külön “nyelvezetet” alakít ki, saját viccekkel, így soha nem érzed magad egyedül, még akkor sem, ha épp nem tudtok találkozni.

HALAK

Ha a halak jegyű ember túllép önmagán, és végre elkezdi szeretni az életet, a legjobb szívű és legbarátságosabb ember a világon. Nem harsány, és nem vitaindító, nem fog világkörüli útra elvinni. De ha te hívod őt társadul, szó nélkül pakolni kezd. Titkon ugyanis ő is arra vágyik, hogy élete tele legyen izgalommal. Ha te vagy az, akivel ezt elérheti, örökké a legjobb barátod lesz!

Olvasd el ezt is:

http://goodstuff.hu/2018/02/28/a-csillagjegyed-elarulja-hogy-mi-az-amit-altalaban-elrontasz-ha-szerelemrol-van-szo/

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *