LOADING

Type to search

Ez+az

8 dolog, amit szem előtt kell tartanod, mielőtt elengedsz valamit, vagy valakit!

Share

Végtelen mennyiségű dolog van az életünkben, amire szükségünk van, hogy elengedjük. Akár akarjuk, akár nem. Ez lehet egy ember, egy emlék, egy túl kicsi és szűk farmer. Segítünk, hogy hogyan engedd el ezeket a dolgokat!

Az, hogy nem válunk meg a körülöttünk lévő dolgoktől, hátráltatja a fejlődésünket. Biztos már te is érezted azt, hogy valami meggátol abban, hogy kiteljesedj. Minden ember élete tele van ilyen dolgokkal, de a változás szükséges és kell, hogy átadd magad a fejlődésnek és végre önmagad legyél.

Íme 8 szuper tipp, ami segíthet abban, hogy te is elindult az elszakadás útján.

Fókuszálj magadra!

Ez rólad szól, és a fő hangsúly azon van, hogy végre önmagad legyél. Gyakorold az elengedést, és csináld azt, amit szeretsz. A lényeg, hogy te magad boldog legyél, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak ebben.

Nézd meg, hogy mid van, és ne arra koncentrálj, amid nincs

Nehéz meglátni azokat az egyszerű dolgokat, amik nyilvánvalóak. Például, hogy van cipő a lábadon, tető a fejed fölött. De néha jó felismerni, hogy a fák csodásan zöldek, a nap melegen süt, és a kávé íze felélénkít. Koncentrálj a kicsi és apró dolgokra, amiktől jobbá válik egy-egy napod.

Csinálj valamit!

Nem kell, hogy ez új hobbit jelentsen – bár ha szeretnél valamit kipróbálni, akkor lehet az is. Bármi, amitől jobban érzed magad, azzal töltsd ki a szabadidődet. Ez lehet olvasás, filmezés, barátokkal lógás, vagy éppen alvás. A lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz.

Írj sokat!

A gondolataid leírása, az érzéseid, a reményeid papírra vetése nagyszerű módja annak, hogy elkezd vizualizálni azt a személyt, akivé válni akarsz. Írd le, hogy mit remélsz a jövődtől, aztán ha attól jobb, égesd el a papírt, hogy nyoma se legyen.

Tanulj meg jelen lenni!

A jógázás, a helyes légzés technikái elsajátítása, a tudatosság vagy akár a forró fürdő segíthet abbban, hogy csak a jelenre összpontosíts.

Higgyj magadban!

Tudd azt, hogy az elengedéssel sem veszítesz semmit, de legalább valóban meg fogod találni azt, hogy ki vagy. A személyazonosságod nem kötődik azokhoz a dolgokhoz, amik körülvesznek. Az életedben lévő dolgok megváltoztatása nem jelenti azt, hogy megváltozol. Csak jobban fogod érezni magad, és kiegyensúlyozottabbá, és békésebbé válsz.

Töröld a dolgokat

Töröld az emlékeidből azt, amit elengedsz. Ajándékozd el a régi ruháidat egy jótékonysági szervezetnek, töröld ki a gépedről azokat a fotókat, dokumentumokat, amik egy másik emberre emlékeztetnek, vagy csak régi magadra. Szabadulj meg az elengedett dolgok emlékétől.

Fejezd ki magad!

Sírj, ha sírnod ​​kell. Fuss, ha úgy érzed futnod kell. Vésd az eszedbe William W. Purkey mondatait:

Úgy kell táncolj, mintha senki sem látna, szeress, mintha soha sem fájna. Énekelj, mintha senki sem hallgatná, és élj úgy, mintha a föld lenne a mennyország.

forrás

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *