LOADING

Type to search

Inspiráció Lakom

Megmutatjuk a legkényelmesebb olvasósarkokat, ahol bátran hódolhatsz a könyvek szeretetének

Share

Könyvmolyok figyelem! Ezekbe a kis kuckókba azonnal bele fogtok ti is szeretni!

Mindenkinek szüksége van egy pihe-puha kis sarokra, ahol hódolhat az olvasás szenvedélyének egy finom tea, vagy egy kávé társaságában. Ebbe a kis sarokba, ami csak a miénk, jó elmenekülni a hétköznapok rohanása elől, vagy csak behúzódni és egy jó könyv társaságában elfeledkezni a világról.

Ha te is álmodozol egy olvasósarokról, akkor nem érdemes tovább várni, hanem lépj a tettek mezére és dolgozz azon, hogy találj egy kis helyet a lakásodban/albérletedben, ahol kényelmesen kiolvashatod a kedvenc könyveidet a neked tetsző környezetben.

Napsütéses nyugalomsziget

Ez a párnák tömkelegével díszített puha pad az ablakpárkány alatt ideális hely az olvasásra. Főleg, hogy van két tároló fiók is alul, amibe rejthetjük a könyveinket, vagy egy jó meleg plédet, amivel betakarózhatunk.

A lépcső alatti szoba

Olvastad ugye a Harry Pottert? A kis varázslótanonc is a lépcső alatt lakott, de ez a világos, és kényelmes szoba túltesz Harry Potter lakhelyén!

Olvass függőfotelben

Annyira kényelmesnek néz ki, és miért is ne olvashatnál miközben a levegőben lógsz? Nah ugye!

A fák ölelésében

Ha szereted a természet közelségét, akkor ez a kis kuckó tetszeni fog.

A kifinomultság netovábbja

Rozéarany kiegészítők, sikkes és puha fotel, csillogó kiegészítők, és ezüst puff, amin pihentethetjük a lábunkat olvasás közben. Igazi modern női szentély!

A napfényben olvasásnál nincs jobb

Csak annyit tudunk mondani, hogy csodálatos ez a könyvtartó és olvasósarok. Ráadásul napfényes, amiben még jobb érzés falni a könyveket!

Íme a tökéletes helyszín a hóesés bámulására

Persze közben olvashatunk is, és nincs is annál jobb, mint bámulni a fehérbe öltözött tájat, miközben egy jó könyvvel elutazunk egy távoli helyszínre.

Hercegnős olvasósarok

Egy baldachin alatt kuckózni a kedvenc könyveddel, ez több mint egy tündérmese!

Egy igazi könyvtárszoba és egy függőágy

Ez ám az olvasósarok! Ha van lehetőséged külön könyvtárszobát berendezned, akkor csak a képzeleted szabhat határt a hobbidnak.

Olvass a teraszon!

Ha van egy teraszod, akkor ott is berendezhetsz egy kis olvasós kuckót. Vedd körbe magad növényekkel és persze sok-sok párnával! Ez a rattan fotel nagyon kényelmesnek tűnik!

Nyugtató színekkel körülvéve

Bár az olvasás is nyugtatólag hat az idegekre, ám ez a szín még rá is tesz egy lapáttal. Ugye milyen szépséges?

Íme az igazi zen paradicsom

A rattan bútorok idén is nagyon divatosak, és igazi dzsungel érzést biztosítanak a növényeknek és a reluxának köszönhetően.

forrás

Neked melyik tetszik a legjobban?

Ezt láttad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *