LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Várd ki azt, aki a legsötétebb óráidban is veled lesz…

Share

A szerelmet nem lehet megtervezni. A szerelem egyszer csak megjelenik, ránk mosolyog és egy szempillantás alatt elveszünk benne. Szerelmesnek lenni maga a csoda, egy igazi valóra vált álom…de a java csak később jön.

Mert a szerelem önmagában nem képes megoldani a problémákat, nem egy varázslatos gyógyír, ami jobbá teszi az életedet.

Még ha szerelmesen úgy is érzed, hogy az egész világ csupa fény és ragyogás, előbb-utóbb vissza kell térni a földre és szembesülni kell a valósággal. Ami nem mindig szép. És amikor már valami nem ragyog annyira, mint a kezdetek kezdetén, akkor a legtöbb ember a könnyebbik utat választja és elmegy.

Ezért kell azzal az emberrel lenni, aki megfogja a kezedet, amikor az élet fájdalmas és kegyetlen, aki nem ereszti el az első problémánál, akinek nem csúszik ki erős tenyeréből izzadt tenyered, hanem szorosan fogja, bármi történjék is.

Ezért kell azzal az emberrel lenni, aki ölelő karjával vár, ha elfáradsz, akinek vállára hajthatod a fejed, amikor szomorú vagy, és elsírhatod minden bánatod.

Ezért kell azzal az emberrel lenni, aki meghallgat még akkor is, ha nehéz és fájdalmas minden szó, aki odabújik melléd az ágyba, amikor felkelni sem tudsz.

Ezért kell azzal az emberrel lenni, aki vacsorát főz neked akkor is, ha te feszült vagy és egy falat sem megy le torkodon.

Válaszd azt az embert, aki elfogad téged mindenestül, személyiséged minden rossz oldalával.

Válaszd azt az embert, aki elfogad téged még a legsötétebb óráidban is, amikor olyan vagy, mint egy pusztító hurrikán.

Aki nem lát kevesebbnek azért, mert néha gyenge vagy és fáradt, és úgy érzed legszívesebben a föld alá bújnál.

Aki ezeket a napokat nem problémának látja, hanem csak kisebb zökkenőknek a közös úton.

Aki mindig melletted áll és soha, de soha nem fordít neked hátat.

Ha Őt megtaláltad, szeresd nagyon! Ugyanúgy, ahogy Ő is szeret téged. Szorítsd meg a kezét és soha ne ereszd!

A legtöbben elakadnak az úton és elfutnak, ha egy akadály áll útjukban, de Ti ott vagytok egymásnak. Mert szerelmesnek lenni akárkibe lehet, de Ő az, aki Téged örökké szeretni fog.

Nézd meg ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *