LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Szeress bele abba, aki gyengéd…

Share

Abba, aki kedves, aki megmutatja, hogy vannak érzelmei.

Szeress bele a gyengédbe, akinek arcán látod, hogy elszomorodik egy törött lábú kutya, egy sérült gyermek láttán. Abba, akit a szülei csak úgy emlegetnek, hogy igen, már gyermekkkorában is nagyon érzékeny volt.

Szeress bele abba, aki tudja, hogy mi a különbség aközött, hogy valaki a szádon, vagy a homlokodon csókol meg.

Abba az emberbe, aki nem szégyelli, hogy ha eszébe jutnak régi emlékek, akkor elszomorodik, de képes boldogságot is kimutatni. Ha veled van.

Szeress bele abba, akinek mindig van egy mosolya az idegenek felé, aki tudja, hogy ezért nem mindig jár … nos, semmi. Ő tudja, hogy a világon mindenkinek van fájdalma, és, hogy a kedvességet alulértékelik. Ő nem ilyen. Ő kedves akkor is, ha pont Ő az, akinek a legjobban fáj.

Persze, tudja, hogy milyen összetörtni, de még a legnagyobb bajban is igyekszik odafigyelni arra, hogy körülötte, a szerettei ne sérüljenek.

Törődik azokkal akiket szeret, de azokkal is, akiket nem ismer. Tudja, hogy a világ múlékony, az élet egyszeri. Igyekszik, hogy minél több boldogság legyen az életben, és másokéban is.

Ő az, aki soha nem hagy cserben. Tudja, hogy milyen a csalódás, és milyen, amikor egyedül maradsz, így ő nem hagy téged egyedül. Néha még akkor sem, amikor egyedül akarsz lenni. Megérti majd. De tudd, hogy mindig egy karnyújtásnyira lesz tőled, nem kell keresned.

Szeress bele, és védd meg őt. Mert mást sem hallott egész életében, mint, hogy naív, és túl érzékeny. Valószínűleg ki is használták már millióan. Te ne tedd. Te értékeld.

Mert ritka kincsre leltél…

Olvasd el ezt is:

http://goodstuff.hu/2017/06/08/miert-akarod-hogy-szeresselek/

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *