LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ez a 3 csillagjegy a legjobb az ágyban

Share

Azt semmiképp nem jelentenénk ki, hogy a többi csillagjeggyel nem lehet jó a szex, de tény és való, hogy vannak kiemelkedő teljesítmények.

Vízöntő

​Amiért a vízöntő ide kerülhetett annak az az oka, hogy a csillagjegy szülöttjének megvan az a képessége, hogy szex közben megfűszerezze a dolgokat. Bár a vízöntő nem a legérzelmesebb állatövi jegy, de az kétségtelen, hogy ha valaki egy üdítő szexuális élményre vágyik, akkor arra eme csillagjegy szülöttje maga a tökély. Szexuális kezdeményező és szexuális újító is egyben, akit nem könnyű elfelejteni. És, hogy még mi a legjobb az egészben ? Hát az, hogy a vízöntő tudja, hogy mire van szükséged az ágyban, de soha nem rámenős.

Skorpió

Akár úgy is nevezhetjük, hogy szex guru: szexuális vágya nem ismer határokat, így nem csoda, hogy benne van a top háromban. Csupa szenvedély vele az ágyban, már csak azért is, mert neki az a legfontosabb, hogy neked jó legyen, és biztos akar lenni benne, hogy élvezed. Minden tudományát meg akarja mutatni annak érdekében, hogy lángra lobbantson és elkövet mindent, hogy a szex soha ne legyen unalmas vele. Amit jó, ha észben tart az ember az az, hogy egy skorpióval sokkal jobb szexelni, mint randizni.

Kos

Az állatövi jegyek legtüzesebbike egyszerűen elragadó és mámorító. Egyfajta titokzatosság lengi körül, amely abszolút felejthetetlenné teszi a vele való szexet. Képes arra, hogy felfedezd magadban azt az énedet, amelyről azt sem tudtad, hogy létezik. A kosról az a hír járja, hogy egy igazi egyéjszakás kalandor, mert a vele töltött eszméletlenül fantasztikus éjszaka után nem mindig egyértelmű, hogy látjuk-e még valaha az életben. A kos ugyanis túl szabad ahhoz, hogy lekösse magát. De mégis imádjuk, mert egy igazi kalandos utazás vele a szex, amely során jobbnál-jobb helyekre jutunk el, és amely életünk egyik felejthetetlen élménye lesz.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *