LOADING

Type to search

Inspiráció

10 + 1 motiváló idézet Michelle Obamától

Share

Michelle, a korábbi First Lady, aki lassan, de biztosan igazi ikonná vált, fantasztikus könyvet írt életéről…

“Az erős férfiaknak, akik valóban példaképek, nem kell megalázniuk a nőket, hogy ettől erősnek érezzék magukat.”

“Soha nem éreztem magabiztosabbnak magam, soha nem volt még számomra ennyire tiszta, ki vagyok én, mint nő
De folyamatosan figyelek az egészségemre, olyan igazi vagány 80-90 éves akarok majd lenni.”

“Felnőttként már látom, hogy a gyerekek már nagyon fiatal korban megérzik, milyen az, amikor leértékelik őket, amikor a felnőtteket nem érdeklik annyira, hogy segítsenek nekik tanulni. Az efelett érzett haragjuk rendetlenkedésben nyilvánulhat meg. Aligha az ő hibájuk. Nem rosszak. Csak próbálják túlélni a méltatlan körülményeket.”

“A buszt nem lehet siettetni, ezt elárulhatom. Az ember felszáll és tűr.”

“A világ megbillen, de az ember kénytelen alkalmazkodni, legyőzni az akadályokat, és ugyanúgy eljátszani a dalt, mint mindenki más.”

“Reméltem, hogy egy szép napon olyan erős érzéseket táplálok majd valaki iránt, hogy az ledönt a lábamról, és az egész életemet a feje tetejére állítja az a mindent elsöprő szenvedély, amely a legszebb szerelmek sajátja.”

“Az életben három barátra lesz szükségünk: az első, aki előttünk jár, akire mindig felnézünk, akit követünk, a második, akivel együtt haladunk, aki mindig mellettünk van, a harmadik, aki utánunk jön, akit mindig előre segítünk, ha az előttünk álló út biztonságossá vált.”

“A hanyatlást nehéz mérni, különösen akkor, amikor épp benne vagyunk a sűrűjében.”

“Az egyik legfontosabb tanítás, amivel felnőttem: Mindig maradj hű magadhoz és ne hagyd, hogy bárki eltántorítson céljaidtól. Ezért amikor negatív dolgokról vagy rosszindulatú támadásokról hallok, egyszerűen nem is veszem tudomásul. Egyáltalán nem fordítok rájuk energiát, hisz pontosan tudom, ki vagyok én. ”

“Lehet, hogy nem lesz mindig könnyű az életed és nem fogod tudni egyszerre megoldani a világ összes problémáját. De soha ne becsüld le az egyén jelentőségét, hisz a történelem már bebizonyította, hogy a bátorság ragályos és a remény önálló életre kelhet.”

“Ne vedd körbe magad olyanokkal, akik lehúznak. Bízz a megérzéseidben, az ösztöneidben, és ápolj jó kapcsolatokat azokkal, akiket kedvelsz, mert a jó kapcsolatok nem okoznak fájdalmat. Nem csak azzal az emberrel kell jóban legyél, akivel le fogod élni az életedet, hanem a barátaidra is oda kell figyelned.”Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *