LOADING

Type to search

Ez+az

8 dolog, amit ha megtesz, oda van érted…

Share

A ritka, és rendkívül érzékeny férfiak mellett a nők különböző módon fejezik ki a szeretetüket, és szerelmüket. De nincs ezzel baj, mert régi igazság az, hogy a férfiak és a nők másként gondolkoznak.

Nem értem, hogyan alakulhatott át egy nap alatt – Ismerős mondat? Te is biztos találkoztál már ilyennel! Ez azért van, mert az emberek érzései nagyon szélsőségesek. De ez nem jelenti azt, hogy a férfi nem szeret bennünket, csak másként mutatja ki. Vagy épp nehezen…

Íme 8 jel, ami segíthet megérteni a férfiakat, és azt, hogy hányadán is állnak velünk nőkkel szemben.

Szorgalmasan meghallgatja a problémáidat

Általában a nők sokkal jobb hallgatók, mint a férfiak. Pedig a legtöbb férfi sok energiát fektet abba, hogy összepontosítson az őt érdeklő dologra. Tehát ha egy olyan férfival sodor össze minket az élet, akinél azt látod, hogy nagyon figyel rád, és arra, amit mondasz, akkor ez nagyon jó jel!

Nem fél áldozatot hozni érted

A személyes áldozatok megteremtése sokkal könnyebb, ha van valaki akiért tesszük mindezt. Tény, hogy a szerelmes férfiak rosszul élik meg, ha a szeretett nő esetében van valami, amit nem tudnak megtenni. Az áldozatok hozása az egyik módja annak, hogy az emberek kimutassák a szeretetüket. Amikor a férfi megváltoztatja a terveit és kilép a komfortzónájából miattad, akkor biztos lehetsz az érzéseiben.

Ha a férfi azt mutatja, hogy bizonytalan

A férfiak sokszor óvatosak, ez megjelenik a viselkedésében, és abban, hogy érzéseiket gyengeségként mutatják. Ha szerelmesek vagyunk, akkor sokkal sebezhetőbbek vagyunk az érzelmeinkkel kapcsolatban. A biztonsági rés biztos, hogy megmutatkozik, amikor egy férfi és nő egymásra talál, de ez teljesen normális.

Szereti ahogy kinézel még a legrosszabb napodon is

Ugye emlékszel, hogy mennyi erőfeszítést tettél, hogy jól nézz ki a kapcsolatod elején? Ez természetes reakció, hiszen mindannyian jól akarjuk érezi magunkat, ha találkozunk a potenciális partner jelöltünkkkel. Ám amikor már kapcsolatban vagyunk, akkor ez az igényünk csökkenhet. Szabadon sétálgatunk otthon pizsiben, foltos pólóban és kócosan. Ha egy férfi ilyenkor is dícsér minket, akkor biztos lehetsz az érzéseiben!

Büszke rád és ezt nem fél megmutatni a világnak is

Egy szerelmes férfi nem szégyenlős, ha arról van szó, hogy mennyire büszkre rád. Függetlenül attól, hogy fantasztikus anya vagy, vagy egy dolgozó/tanuló nő, biztos lehetsz benne, hogy ez nem marad észrevételen a párod előtt. Valójában az összes csodás dolog, amit teszel egy nap, az elképesztő mennyiségű büszkeséggel tölti el a párodat, és ha ezt a világnak is kifejezi, akkor ez egy nagyon jó jel.

Harcol érted

Amikor egy férfi képes arra, hogy szembeszálljon az egész világgal egy nő miatt, akkor az a férfi biztos az érzéseiben. Legyen szó arról, hogy a testével kell megvédeni a szeretett nőt, vagy csak verbálisan kell kiállni érted, akkor is megteszi. Az eszközök nem számítanak ilyenkor.

Harcol veled

Igen, jól olvastad. Minden kapcsolatban vannak harcok, még akkor is ha nem szeretünk beszélni a sértettségünkről és a drámákról, de ott vannak. Ha egy férfi szeret téged, akkor belefekteti az érzelmeit egy kapcsolatba, ez pedig előbb-utóbb harcokat eredményez. Ha egy férfi képes harcolni a szeretett nővel, akkor valódi érzelmei vannak.

Tiszteletben tartja a családodat és a barátaidat

Ha tudja, hogy valakik fontosak neked, akkor számára is fontosak lesznek ezek az emberek. Az ok egyszerű: a családod, és a barátaid az utolsó dolog, amivel fájdalmat akarna okozni neked. Bár nem kőbe vésett szabály, hogy a férfi, akit szeretsz jól kijöjjön az összes szeretteddel, de mégis tudja, hogy neked mennyit jelentenek ezek az emberek, így az ő számára is fontossá válnak.

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *