LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Hidd el, hogy egy napon boldogságra ébredsz

Share

Ez lesz az a nap, amikor rájössz, hogy boldog vagy. Boldog, mert megküzdöttél minden nehézséggel.

Egy nap majd arra ébredsz, hogy nem azon gondolkozol, hogy mit csináltál rosszul. Egy nap majd arra ébredsz, hogy úgy készíted a reggelit, hogy közben kedvenc dalodat énekeled és nem fogod úgy érezni, mintha nehéz kőszikla nyomná a lelkedet. Ezen a napon belenézel a tükörbe és nem ismersz majd magadra, mert aki akkor visszanéz majd rád, hatalmas változáson ment keresztül. Megváltoztál, és ez fantasztikus, mert tudod, hogy túlélted életed legnagyobb próbatételeit.

Igen, néha bizony az élet fájdalmas és fenékbe rúg, összezavar, felforgat, és olyan, mintha semmi értelme nem lenne. De semmi sem történik véletlenül és mindenből megtanulsz valamit.

Megtanulod, hogy körmödszakadtáig tudsz küzdeni valamiért, amiben hiszel, ami fontos neked. És nem esel össze. Lassan, de biztosan egyre több és több leszel.

Megtalálod a másik feledet. Átbeszélgetitek az egész éjszakát. Szerelmesen. Együtt mentek majd arra a koncertre, ahol úgy érzed majd, hogy a zene átütő ereje a csontodig hatol és még annál is tovább, amíg együtt nem vibrálsz a zene minden egyes hangjával.

Elmész a tengerpartra, ahol csak állsz majd a homokban és egy pillanatra sem veszed le a szemed a vízről, amely a kék minden árnyalatában játszik. Egyszerre érzed majd magad aprónak, mint egy homokszem és óriásinak, mint egy hullám. És ekkor, ebben a pillanatban rájössz majd, hogy végül is minden a helyére került. Egyszerre megérzed a teljességet és minden összeáll. Az életed kerek egész lett.

Hidd el, egy napon egyszer csak a boldogságra ébredsz, és azon kapod magad, hogy minden ok nélkül csak mosolyogsz és mosolyogsz. Eszedbe jut majd, hogy milyen voltál sok-sok évvel ezelőtt vagy akár csak egy héttel korábban, és boldog leszel, hogy megvívtad ezt a harcot. Megküzdöttél saját magadért. Aztán boldogan mész tovább…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *