LOADING

Type to search

Élem Ez+az

7 dolog, amit tudnod kell a Halak jegyű emberről…

Share

… és ami miatt nagyon szeretjük!

1: Nagyon érzékeny

Kérlek mindig figyelj, hogy bármennyire is vidám, és sikeres, a Halak mindig az egyik legérzékenyebb jegy marad, még akkor is, ha ezt nem mutatja ki. Légy vele kedves, mert lehet, hogy egyik pillanatban még tartja magát, de a következőben már elpityeredik.

2: Nagyjából mindenkivel jól kijön

A Halak jegyű emberrel nem nehéz az élet, többnyire könnyedén veszi az akadályokat, és mivel hatalmas szíve van, sokan beleférnek. Ő az, aki meglátja a jót (szinte) mindenkiben.

3: Gyakran érzi magát elveszve

Sok buliban és mókában benne van, de a váratlan helyzetekben időnként elveszik. Nem nagyon, csak addig, amíg kitalálja, hogy elmerüljön, vagy elússzon. De ha egyszer eldönti, akkor végig is csinálja. Segíts neki, ha kéri.

4: Álmodozó, és élénk a fantáziája

Sok kreatív embert adott nekünk ez a jegy. Szereti a meséket és a fantázia birodalmát, imádja a filmeket és a kultúrát. Halak jegyű emberrel bármikor beülhetsz egy moziba, soha nem mond nemet.

5: Szüksége van az egyedüllétre

Mivel számára a világ rengeteg impulzus színes forgataga sokszor van szüksége arra, hogy egyedül legyen. Ilyenkor jobb békén hagyni, hogy össze tudja szedni magát.

6: Néha kétségbesetten hajszolja a szerelmet

Bár szüksége van az egyedüllétre, nem igazán működik egyedül. Ő az, aki talán túl lelkesnek tűnik egy randi után, nem játssza a megközelíthetetlent, ha tetszik neki valaki. Rossz a játszmákban, hiszen társat keres, nem játékost.

7: Szinte fizikailag is szüksége van a vízre

Ha stresszes segít rajta egy forró fürdő, ha pedig nem iszik elég vizet megfájdul a feje. A tökéletes nyaralás pedig a tengerpart. De ez egyáltalán nem meglepő, ugye?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *