LOADING

Type to search

Ez+az

Tedd fel magadnak a kérdést: te mikor leszel fontos magadnak?

Share

Ha túl vagy egy szakításon, vagy egy nagyobb életválságon, akkor ez a cikk pont jókor talál majd rád!

Az életed következő fejezete szóljon a szívedről!

Itt az ideje, hogy meggyógyítsd a szíved, és itt az ideje annak, hogy visszavedd azoktól, akik megtörték. Itt az idő arra, hogy összegyűjtsd a szíved szétszórt darabjait, amiket valahogy elvesztettél időközben. Tedd újra össze a szíved darabjait, a rossz részeket válogasd ki, és a maradék darabokat illeszd a helyére. Mert a szíved még mindig erős, és ott dobog benne, csak emlékeztetni kell arra magadat, hogy hogyan kell igazán szeretni.

Az életed következő fejezete szóljon az elmédről!

Óh az a bonyolult és korlátlan elme! Itt az idő, hogy elkezdj arra fókuszálni, hogy mit tudsz kihozni magadból, és ne arra, hogy milyen kétségek gyötörnek. Itt az ideje, hogy abbahagyd azokat a gondolatokat, amelyek meggátolnak abban, hogy előre haladj, és itt az idő, hogy kicseréld ezeket a gondolatokat olyan pozitív elmélkedésekre, amik arról szólnak, hogy képes vagy jobbá tenni az életedet!

Az életed következő fejezete szóljon a lelkedről! 

Itt az ideje, hogy visszahozd a békét, és itt az időt, hogy tápláld a lelked. Ha még nem találtad meg, akkor törekedj erre. Itt az ideje annak, hogy a gondolataiddal foglalkozz, de csendben. Ne félj tőlük, ne érzed furcsának magad, mert belülre figyelsz! Itt az idő arra, hogy olyan helyekre menj, és olyan emberekkel találkozz, akik boldoggá teszik a lelket. Hozd vissza a ragyogást az életedbe, mert ezek meggyógyítják a fájdalmat, és a megtört lelkedet!

Az életed következő fejezete szóljon a történeted újraírásáról!

Itt az ideje, hogy megtörd a régi mérgező mintákat, akár a munka, akár a magánéletedben! Itt az ideje, hogy elengedd a régi rossz szokásokat, amelyek megakadályozták, hogy azt az életed éld, ami szerettél volna. Itt az ideje, hogy ragyogj és hősként írd le magad, és ne áldozatként! Készen állsz?

Az életed következő fejezete szóljon rólad, miközben nem felejted el, hogy ki vagy és hol vagy éppen!

Az életed következő fejezete nem azt jelenti, hogy el kell idegeníted magadtól az embereket, és azt sem jelenti, hogy magányos kell élned. Élj úgy, és vedd körül magad annyi emberrel, ami számodra megfelelő arány.

Ne feledd, a te kezedben van a toll, amivel ezt a történetet írod…

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *