LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

“To do list” 2019: beleszeretni a saját életedbe!

Share

Saját magadba, és az életedbe!

Lehet, hogy éppen nem tökéletes minden körülötted, sőt! Az előző év nem volt könnyű, és lehet, hogy az idei sem lesz sokkal könnyebb. (Meglátjuk…)

Ahhoz, hogy bármilyen fejlődést el tudjunk érni, először magunkkal kell egy jobb viszonyt kialakítani. Ez persze idő. Nem fog egyik napról a másikra megtörténni.

Talán irigyled a környezetedben lévő mindig vidám, mindig erős, mindig rendben lévő nőt, vagy férfit, de hidd el, ő sem mindig van rendben saját magával.

Aki azt mondja, hogy mindig minden kerek körülötte vagy hazudik, vagy pszichopata. Ugyanis ideje van a szomorúságnak, az elengedésnek, a fájdalomnak is. Akit ezek a dolgok nem érintenek meg … na, azokkal van baj, nem pedig veled.

Az utunkba gördülő akadályokat egyesével kell leküzdenünk, nem pedig kikerülni azokat. Aki túl sok megoldatlan problémát hagy maga körül, előbb utóbb az egész katyvasz alján találja magát.

Mi lenne, ha magaddal kezdenéd? Mi lenne, ha megkeresnéd, hogy mit szeretsz a legjobban az életedben?

Lehet, hogy mások a közös nyaralást szervezik, és te éppen szingli vagy? Szervezz egy szóló utazást, vagy hívd fel a csajokat! Mindig szuper ötlet új vidékeket felfedezni!

Nem állsz jól anyagilag és lemondásokról szól az életed? Talán ideje elgondolkodnod azon, hogy hogyan osztod be a pénzed, vagy azon, hogy hogyan tudnál könnyíteni a terheiden! Lehet, hogy radikális munkahely váltásra van szükséged? Soha ne felejtsd el, hogy van időd, kitalálhatod mit kezdj magaddal! Lehet, hogy most ez egy nehéz időszak, de tegyél azért, hogy máshogy legyen!

Ha folyton fáradt vagy, és pihennél, akkor szánj időt a pihenésre. Nem kell mindig mindent azonnal megoldani.

Vedd észre az életedben rejlő szépségeket, lehetőségeket, és légy hálás a barátokért, és a családodért!

Nem kell minden percben jól érezned magad, de légy hálás azért, amid van. Nem mindig a boldog emberek hálásak, de a hálás emberek boldogok!

Nézd meg ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *