LOADING

Type to search

Inspiráció

Celeste Barber, aki paródiáival felforgatta a netet! De ki ő valójában?

Share

A tavalyi év “Legviccesebb nő az Instagramon” díj nyertese, akinek fotóit nézve a hasunkat fogva nevetünk!

Szerettük volna egy kicsit jobban megismerni őt, hiszen ha rossz a kedvünk, vagy csak nevetni vágyunk, megnézzük a profilját, és máris nem vesszük annyira komolyan a minket körülvevő világot…

Többször írtunk már róla, például itt:

Következzen öt dolog, amit tudni kell róla!

1: Ausztráliában született, és most is ott él.

Annak ellenére, hogy jelenleg is Amerikában turnézik, nem tervezi, hogy bárhová is elköltözzön. Imádja Ausztráliát, és mi ezt meg is értjük.

2: Színésző, komika, családanya

Celeste Barber rendszeresen szerepel(t) sorozatokban, és most sem tervezi elhagyni a pályát, annak ellenére, hogy egyre több a zsíros reklámszerződése, amelyeket, tőle megszokott humorral az #igottottalypaidforthis hashtaggel lát el. Két gyermeke van és egy nagyon cuki férje, aki rendszeresen feltűnik a fotóin.

3: A sztárvilág is a lábai előtt hever

Annak ellenére, hogy az Instagramja főleg celebcsajok paródiájából áll, amelyeket elnézve tényleg az ember csak a fejét vakarja, hogy “minek néznek ezek minket!” sok rajongója van azok között, akiket kifiguráz. Gwyneth Paltrow renszeresen posztolja a fotóit, és nem sértődött meg Kyle Jenner sem azon, hogy Celeste az egész Kardashian klán idióta pozőrködéséből (is) viccet csinál. Igaza van. Szerintünk is fontos a #keepingitreal hashtag.

https://www.youtube.com/watch?v=scPAemhdkrk

4: A divatvilág is a keblére öleli

A legtöbb áldozat természetesen a modellek közül kerül ki, a szakma mégis észrevette, hogy Celeste nagyon erős reklám erővel bír. Nem csak Tom Ford foglalkoztatja kampányában (Tom Ford a legjobb fej…) hanem az ausztrál InStyle magazin is címlapjára tette, vele reklámoz egy autó márka, és egy élelmiszer lánc is. Nem mellesleg, közel 6 millió (!) követője van az Instán… Szóval Celeste szép lassan komoly reklámipari tényező lett. És akkor az előadásokról, könyvekről, saját főzősműsorról nem is beszéltünk még!

https://www.youtube.com/watch?v=8TKxi-4zmUQ

5: Mégis hiteles tudott maradni

Persze lehet mondani, hogy Celeste Barber mára intézmény lett, sok pénzt keres, már nem a saját szórakoztatására csinálja saját Instagram oldalát. Ez igaz. Viszont az üzenetei nem változtak, ugyanúgy felhívja a figyelmet arra, hogy keressük az értékeket, és ne dőljünk be a felületes marhaságoknak. Mi pedig azt gondoljuk: ez nagyon fontos üzenet!

Nézd meg ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *