LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

6 arcmaszk és szérum, ami megváltoztatja a bőrápolásod 2019-ben!

Share

Mindet leteszteltük, hogy neked már ne kelljen!

Az arcunk sokmindent elárul rólunk. Megmutatja, hogy helyesen táplálkozunk-e, hogy mennyi vizet iszunk, hogy mennyire figyelünk oda arra, hogy helyesen ápoljuk.

Mi most öt olyan terméket hoztunk neked, ami különböző problémákra hozhat (szinte) azonnali gyógyírt. Figyelj csak! Nem kell költségekbe verned magad ahhoz, hogy még ragyogóbb legyél!

Első probléma: kevés idő, fáradt arc

A megoldás: natics – Anti Age Éjszakai szérum maszk

Sok mindent szeretek ebben a maszkban de talán a legjobban azt, hogy még annyit sem kell vele foglalkozni, mint egy másik maszkkal. Ez a csoda ugyanis éjszaka hat. Akkor dolgozik. Ilyenkor töltődik a bőrünk is, ez a maszk pedig segít, hogy reggel csodás bőrrel ébredj.

Én heti kétszer használom, alapos tisztítás után viszem fel, és más dolgom nincs is vele. Az eredmény pedig fenomenális, egyszerűen muszáj kipróbálni!

Második probléma: a tél miatt kiszárad bőr

A megoldás: Séance Százszorszép arcszérum (Magister Products)

Bevallom, hogy csak az utóbbi egy évben lettem arcszérum rajongó, de hát ez már csak így van, ha elmúlt negyven éves az ember lánya. A Séance kék üvegcsés csodáját én arckrémmel kiegészítve használom, pontosabban az éjszakai krém előtt szoktam felkenni, így egyensúlyozandó a napi stresszt, hideg időt, szeles időjárást. Hamar felszívódik, és még másnap is látszik az eredménye.

Harmadik probléma: a pórusokban meghúzódó szennyeződés

A megoldás: Avon lehúzható arcmaszk, fekete szénnel

Viszonylag könnyen megszárad, nem kell vele mozdulatlanul feküdni, én simán felrakom egy hétvégi takarítás előtt, így a portól is megvéd. Száradás után könnyen lehúzható, és alapos munkát végez, eltávolít mindent, ami nem oda való!

Negyedik probléma: Ráncok, vízhiányos arcbőr

A megoldás: holika holika Shea vajas fátyolmaszk

Bevallom, hogy hatalmas rajongója vagyok a fátyolmaszkoknak, hetente többször is feldobok egyet, akár úgyis, hogy közben dolgozom, írok. A holika holika maszkjai közül nehéz egyet kiválasztani, ezt most azért ajánlom, mert még messze a tavasz, szükség van hidratálásra, amire ez a termék tökéletes!

Ötödik probléma: Fáradt, fakó bőr

A megoldás: Herbarting vitalizáló arcpakolás

Valójában ez egy nagyon finom, krémes termék ami már akkor is boldogsággal tölt el, ha csak beleszagolok. Olyan, mintha tejszínhabot kennél az arcodra, ami ráadásul ragyogóvá teszi a bőrt. Megéri rászánni az időt heti egyszer, kellemes zenét hallgatni, és hagyni dolgozni a hatóanyagokat. Csak ennyi. Engedd meg magadnak…

Hatodik probléma: Nehezen felszívódó termékek

A megoldás: Olive & Oliva by Barbara Schwarz színes arcszérumok

A 100% vegán termékek, amelyek Barbara műhelyében készülnek nem csak azért zseniáliasak, mert színesek és izgalmasak, hanem azért is, mert jóóóócskán tele vannak mindenféle finom hatóanyaggal. Karácsonykor a Virgin Blood szérumot használtam, most a Luxury Blue van soron, ami hamarosan elfogy. Reggel, arctisztítás után viszem fel, egy perc az egész, pillanatok alatt beépül a szomjas bőrbe! Próbáld ki! Érdemes!

Nézd meg ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *