LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Soins kézkrém, avagy várd a tavaszt ápolt kezekkel!

Share

A következő néhány hétben különféle izgalmas, minőségi SOINS natúrkozmetikumokat fogunk bemutatni nektek, mert hisszük, hogy érdemes közelebbről is megismerkedni ezzel a díjnyertes magyar márkával.

Az első bemutató cikkünkben egy kellemes illattal és gazdag hatóanyagtartalommal bíró, ápoló kézkrémet mutatunk, amely tökéletesen előkészíti tavaszra a szép bőrt a kényes kézfejeken is.

Ha nektek is kiszárad a kezetek télen, ha sokat takarítotok erős vegyszerekkel, sokat süttök-főztök-mosogattok, akkor nagyon jól jön, ha lapul a táskátokban egy Rizspúderes puhító kézkrém, amit bármikor elő tudtok kapni.

A habkönnyű krém nagyon diszkrét, marcipán illattal és gyors hidratálással ajándékoz meg. Bár 9 + 1  különböző növény és gyümölcs olaja rejlik benne, mégis nagyon gyorsan beszívódik, így semmiben sem akadályoz bennünket, ha bekentük vele a kezünket.

És hogy mért kell ennyiféle hatóanyag egy kézkrémbe? Gazdag összetételének hála ( mango, kókusz, shea, kakaó, barack, mandula, szőlő, rizs, E-vitamin + rizspúder) ez a darab kifejezetten alkalmas egyébként a durván kirepedezett ujjakra is, szóval, ha nektek is vérzésig kiszárad a kezetek, mindenképp szerezzétek be ezt a kis tégelyt, nálunk kint van az íróasztalon!

Plusz pont, hogy még az ekcéma tüneteit is enyhíti, Így ha olykor-olykor előbújnának a viszkető foltok, nyugodtan orvosoljátok vele a kellemetlenségeket.

A Rizspuhító kézkrém jól beleillik a márka kínálatába: egyszerű, de mutatós a letisztult fekete-fehér minta, könnyen tárolható a tégely, na s persze itt sem találkozunk parabénekkel, vagy szárító alkohollal. Várjátok ti is ápolt kezekkel a tavaszt!

Más Soins termékekért is rajongunk, nézd csak:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *