LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

7 dolog, ami jusson eszedbe, ha már nagyon unod, hogy szingli vagy!

Share

Ha éppen szingli vagy, akkor meg kell tanulnod, hogy mennyi mindenre tanít az, hogy éppen egyedül élsz. Ez egy jó önismerti utazás, amit ne hagyj ki!

Semmi gond nincs azzal, ha egyedül vagy. Rendben van az is, hogy tiszteletben tartod magad, és nem menekülsz csak azért egy kapcsolatba, hogy megnyugtasd magad. Teljesen normális, ha azt érzed, hogy mindenki kapcsolatban van körülötted és nálad is elvárás lenne egy párkapcsolat. De ne legyen az! Ne válaszd a kényelmet, legyél inkább egyedül és tanulj meg önmagaddal is lenni! Íme 7 dolog, amit érdemes észben tartani, amikor körülötted mindenkinek van társa, csak te érzed, hogy örökre egyedül maradsz…

1. Rendben van, hogy időt adsz magadnak

Amikor beleszeretsz (újra) magadba és az életedbe, újra megnyílnak az ajtók. Belül ragyogni kezdesz, és a boldogságod kisugárzik. Ezért van az, hogy az igazán boldog embereket mindig meghívják mindehová, mert mások számára élvezet ilyen emberekkel lógni. Teljesen egészséges, hogy időt adsz magadnak egy szakítás után.

2. A boldogságot nem csak kapcsolatban lehet megélni

Csak azért, mert kapcsolatban van valaki, nem jelenti azt, hogy boldog is az illető. Rengeteg párt ismersz te is, akik nyomorúságos kapcsolatban vannak, de nem tudnak elszakadni egymástól. Mert így kényelmes nekik. Vagy mert rémültek. És belül boldogtalanok. Ne érezd magad rosszul attól, hogy te egyedül is meg tudod élni a boldogságot, míg ők kapcsolatban sem képesek erre.

3. Ez nem egy verseny

Tuti, hogy sok olyan embert ismersz, akik elképesztően próbálkoznak bepasizni, becsajozni, csak mert “idő” van. Mert ők bizonyos korban szeretnének már házasságban lenni, vagy szerintük eljött az idő ara, hogy gyereket szüljenek, gyerekeket neveljenek. De ez nem verseny, mindannyian a saját időbeosztásunk szerint élünk. Te csak csináld a saját terveidet, és ne ess a normák és az eszmék áldozatává.

4. Az elvárásaid rendben vannak

Biztos, hogy ha már egy ideje szingli vagy, akkor sok ember mondta, már neked azt, hogy azért nincs párod, mert “túlságosan válogatós vagy”. Meg minek várni a Nagy Őre? Legyél addig kapcsolatban! Ugye ismerős mondatok? Ezek az emberek tévednek. Nincs okod arra, hogy feladd az elvárásaidat, csak azért, hogy egy nem tökéletes kapcsolatba beugorj, csak azért mert mások nem tudnak a saját normájuk szerint élni.

http://goodstuff.hu/2017/01/20/hogy-lehet-hogy-egy-ilyen-dogos-nonek-nincs-pasija-avagy-hulye-kerdesre-8-ertelmes-valasz/

5. Jó ha vannak céljaid

Ha egyedül vagy akkor összpontosíts a karrieredre. Tedd rendbe a pénzügyeidet, és arra fókuszálj, ami számodra fontos. Higgyj abban, hogy az életedben lévő fontos dolog a helyükre kerülnek, ha keményen dolgozol.  

6.Űzd ki a negatív érzéseidet, és az embereket az életeből

Ne engedd, hogy a negatív érzések lehúzzanak. Biztos, hogy te életedben is jelen van 1-2 negatív ember, aki nem támogat, hanem azért dolgozik, hogy csak rosszabbul érezd magad, mert szingli vagy. Nos ezekre az emberekre nincs szükséged. Szabadulj meg a rossztól, és engedd be az életedbe a jót!

7. Ne válj “cinikává”

Valahogy könnyebb cinikusan és szarkasztikusan felfogni a magányos időszakokat, és könnyű az önsajnálat mocsarában dagonyázni. De ne tedd! Könnyen cinikussá válhatsz, ha magad körül boldogtalan embereket látsz és te is annak érzed magad. Használd a motivációdat arra, hogy pozitívan lásd a világot, és ne cinikusan. Hidd el, a motiváció jobb, mint az önsajnálat!

Ezt is olvasd el!

http://goodstuff.hu/2017/03/14/egyedul-megis-boldogan-sokak-szerint-paradoxon-pedig-igenis-lehetseges/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *