LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Ilyen lesz a márciusod! (Legalábbis a csillagjegyed ezt súgja…)

Share

Sok változást hozhat a tavasz, lássuk mire kell felkészülnünk!

Kos

Belső konfliktusokkal és felkavart érzelmekkel indul a március, és bizonytalannak érezheted magad a jövőd miatt. Lassanként fontos változások próbálnak belopózni az életedbe, de ez egyelőre még elég ijesztőnek tűnik számodra. Még akkor is, ha alapvetően nyitott vagy minden újdonságra, félsz attól, hogy hibázol. De jobb, ha tudod: ha kételkedsz magadban, soha nem kapod meg az élettől azt, amit igazán szeretnél. Bármit is tervezel, gyerünk! Már olyan régóta vársz rá…

Bika

Márciusban úgy érezheted, hogy valami mindig arra kényszerít, hogy kilépj a komfortzónádból, miközben te éppen azt szereted, ha minden olyan kiszámíthatóan történik az életben. A hirtelen és váratlan események kizökkentenek, pedig te azt szereted, ha minden ugyanúgy maradna. Ha semmi nem változna. De semmi nem állandó és a változások néha gyorsabban történnek, mint szeretnénk. Készülj fel te is, mert ettől a változástól csak jobbak lesznek a dolgok.

Ikrek

Ez egy zsúfolt hónap lesz. Több különböző feladatot kaphatsz az élettől, amelyekben szükséged lesz híres kreativításodra is. Kivirágzol a munkádban és motiváltabbnak érezheted magad, mint valaha. A kemény munka és a pozitív energia, amely ebben a hónapban csak úgy árad majd belőled, nem marad észrevétlen. Ahogy közeledik március vége akár még egy kis jutalom sem kizárt.

Rák

Úgy tekinthetsz a márciusra, mint egy tiszta lapra. Mostanában többször érezhetted úgy, mintha minden befektetett munkád észrevétlen maradt volna és ez…nem kertelünk…lehet, hogy még egy kis ideig így is marad. Ámde szomorkodásra semmi szükség, mert az erőfeszítéseid fényesen ragyognak majd és a végeredmény jobb lesz, mint amire most számítasz. Türelem rózsát terem.

Oroszlán

A március jórészt a romantikáról szól majd. Büszke leszel éleslátásodra, úgy érzed majd, hogy tele vagy energiával és szeretnéd, ha kapcsolatod egy mélyebb szintre lépne azzal, akit annyira szeretsz. Magabiztosságod most segítségedre lesz, hogy jobban kifejezhesd magad, szerelmed pedig örömmel tart veled ezen az új úton.

Szűz

A hónap első felében nagy szükséged lesz logikus és praktikus gondolkodásodra, no és persze a segítőkészségedre. Az emberek a segítségedért könyörögnek majd és bölcs szavaidat várják, amelyeket amúgy is olyan nagylelkűen osztasz meg másokkal. És gondoskodó természeted miatt késztetést is érzel majd, hogy már megint mindenkin segíts. Amivel nincs is semmi gond, egészen addig, amíg a saját szükségleteidet is figyelembe veszed. A Te mentális egészséged ugyanis ugyanolyan fontos, mint bárki másé!

Mérleg

Az a nagy hírünk, hogy a március cseppet sem lesz unalmas és eseménytelen. Ez nagyrészt abból fakad majd, hogy egyik feled akar valamit, míg a másik valami teljesen mást. Sokszor őrült köröket futsz emiatt és túlterheled nem csak a testedet, de az agyadat is. Nyugi. Egyszer mindennek eljön az ideje és részt vehesz mindenben, amiben csak akarsz. Hagyd, hogy a dolgok a saját ritmusukban történjenek, ne akard siettetni őket.

Skorpió

Márciusban csak úgy árad majd feléd a kreatív energia. Újra gyereknek érezheted magad és csupa régi szép emléket idézel majd fel. Nagyon jó időszak ez ez arra, hogy lefoglalj egy utazást vagy csak úgy beülj a kocsiba és menj, amerre visz az út. Csupa jó élmény vár.

Nyilas

Spirituális élményeka láthatáron. Mostanában igen szétszórt voltál, úgyhogy eljött az idő, hogy rendbe tedd a dolgokat. Használd ki arra, hogy a régi sebek begyógyulhassanak, mert amíg ezt nem teszed meg a múlt mindig vissza fog húzni és nem tudsz előrelépni. Bár te magad is utálod, de hajlamos vagy elmerülni a múlt sötét bugyraiban, de jobb, ha tudod, most a jövőd fényesebben ragyog.

Bak

Mozgalmas március elé nézel. Hajlamos vagy egyszerre túl sok vasat tartani a tűzbe, amely csak szorongáshoz vezet és igen rossz hatással van az eégszségedre. Szükséged lenne némi lazításra ahelyett, hogy az őrületbe hajtod magad. Hihetetlen dolgokat fogsz véghezvinni, persze csak akkor, ha nem dolgozol magad ellen. Egy kis szünetre mindenkinek szüksége van, még neked is.

Vízöntő

Ez a hónap nagyon ideális, hogy önvizsgálatot tarts. Mivel életed mostanában elég kaotikus, nem szenteltél elegendő időt arra, hogy önmagaddal is foglalkozz. Mindig másokra koncentrálsz, amelyben tényleg hihetetlenül jó vagy. De most eljött az idő arra, hogy magadra figyelj, és meg kell találnod a belső békédet. Meg kell tanulnod valóban szeretni önmagadat és hallgatni a belső hangodra. A hőn áhított boldogság ott van benned, csak te mindig elszórod mindenki másra.

Halak

Készülj fel: semmi másról nem fog szólni ez a hónap, mint a boldog pillanatokról. Semmi nem állhat most az utadba és sugárzod magadból az önbizalmat. Te vagy az ég legfényesebben ragyogó csillaga, úgyhogy ragadj meg minden lehetőséget. Maradj továbbra is szerény, de mutasd meg a világnak, hogy mire vagy képes. Ez most nagyon a te hónapod.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *