LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Minden, amit valaha is tudni akartál a Kos csillagjegyű emberekről

Share

Kos egy kalandos ember, aki szeret új dolgokat megtapasztalni. Valódi egyéniség, aki a saját egyedülálló útját alakítja ki, és nem valószínű, hogy bárki számára eltér ettől. Olvass el mindent, amit valaha is tudni akartál a Kosjegyben született emberekről!

Az ebben a jelben született emberek magabiztosak, szórakoztatóak és hajlamosak a legjobb történeteket elmondani, legyen szó kisebb társaságról, vagy éppen egy nagy tömegről. De mit tudunk még róluk?

A Kosok személyisége

A Kos csillagjegyűek nagyon keményfejűek, és nem csak azért, mert az első jele a zodiákus listáknak. A Kosok hajlamosak ellenállni mindenféle horoszkóp elemzésnek, és ha megpróbálják megmagyarázni őket, akkor egyből előveszik az egójukat és a szabad akaratukkal tiltakoznak.

A Kosok energikusak és parancsolóak, tüzesek és prófétikus emberek. Sokan csak dinamónak nevezik őket, mert olyan progresszívek és kényszerítőek, és a legtöbbször egyszerűen úgy döntenek, hogy csak léteznek, és nem próbálják megérteni, hogy mit éreznek, mit csinálnak, és hogy amit tesznek, az mások szemében helyes-e. Ez az azért történik, mert a természetük teljesen önazonos, ám a Kos jegy szülötte is megzavarodik, ha valaki nem úgy látja őt, ahogy ő látja saját magát.

A kisgyermekekhez hasonlóan egy Kos gyakran hajlamos a spontán, őszinte, nyitott, de önközpontú és szándékos véleménymondáshoz. A gyermekekhez hasonlóan a csillagjegy szülöttei optimista ártatlansággal közelítik meg a világot.

Kosok = versenyző kalandorok

A természetes kalandorokként ismert Kosok mindig erős ösztönzést éreznek a világ felfedezésre. Ők nagyon szeretik az életet, legyenek bárhol is. A Kosoknak soha nem kell mások jóváhagyására várni, mivel ők maguk biztosítják, és szinte követelik, hogy a körülöttük lévő emberek figyeljék rájuk.

A Kosokról ismert, hogy mindig meg kell vizsgálniuk a saját korlátait, annak érdekében hogy időről-időre tudjanak növekedni, és többek lenni önmaguknál. A problémákat mindig megpróbálják gyorsan megoldani, de csak azt, amit hirtelen meglátnak. Ha a kísérleteik erre rossz eredményt hoznak, vagy nem sikerül olyan gyorsan megoldani ezeket, akkor inkább visszavonulnak, és csendben szemlélik a világot, hogy rájöjjennek a probléma megoldására.

A Kosban nagyon erős vágy van, hogy másokat vezessen. Azonban néhány ember, aki szintén a jegy szülötte nyilvánvalóan rosszul él ezzel a lehetőséggel. Sok önző és erőszakos Kos ember ül vezető pozícióban, és nem mindegyikük alkalmas arra, hogy embereket irányítson. Néhányan úgy fogják fel, hogy nekik vezető pozíció kell, de nem alázattal érik el ezt. Általában ez okozza a frusztráltságukat, és azt, hogy bűnösnek érzik magukat közben.

A Kos és a többi csillagjegy kapcsolata

Kos és Kos kompatibilitás: Ez a kombináció szilárd alapja egy szórakoztató barátságnak. Kettejük között egyensúly van és elég mélység, hogy kiegészítsék egymást.

Kos és a Bika kompatibilitás:  Nem egyszerű kapcsolat ez, mert a Bikák szeretnének többet pihenni, a Kosok pedig kalandokat keresnek a világban. A Bikákat bosszantja, hogy nem irányíthatják ezt a kapcsolatot, úgyhogy nem tudnak annyira közel kerülni egymáshoz.

Kos és a Ikrek kompatibilitás: A Kos és Ikrek izgalmas párost alkotnak, és sok mindent csinálnak együtt. Kalandos és aktív életet élnek, mindenki imádja őket csodálni!

Kos és a Rák kompatibilitása: Ez egy nehéz kapcsolat, mivel a Kos mindig úgy érzi, hogy a Rák lelassítja, a Rák pedig mindig úgy érzi, hogy nem tud pihenni a Kos miatt. Különböző értékekkel és különböző vágyakkal rendelkeznek – és nem feltétlenül kiegészítő jelleggel. Azonban a megfelelő emberekkel ez a kapcsolat is működhet – a Kos izgalmat ad bele a Rák életébe és ez jó dolog.

Kos és Oroszlán kompatibilitás:  A Kosok és Oroszlánok természetes szövetségesek, és nagyszerű barátok lehetnek. Szeretnek új dolgokat kipróbálni együtt, kalandokat véghez vinni és néha butaságot csinálni. Párként viszont sokszor féltékenykedhetnek egymásra.

Kos és Szűz kompatibilitás: Ez két egymást kiegészítő ember természetes párosítása. A Kos a kalandot választja, és a Szűz megtervezi azt. Kihívják és kiegyensúlyozzák egymást, és valóban jobbá teszik a másik ember életét, ha együtt vannak.

Kos és Mérleg kompatibilitás: Ez két alfa kapcsolata, amely meglehetősen nagy kihívást jelenthet, de ha működik, akkor nagyon erős páros alkotnak ők ketten. Olyannyira, hogy ők legendás páros lehetnek, akiket komoly baráti társaság vesz körül és a kapcsolatukra felnéznek mások.

Kos és Skorpió kompatibilitás: Ez egy toxikus kombináció. Mindkettő jegy hajlamos a mérgességre, és mindketten arra törekszenek, hogy harcoljanak egy kapcsolatban. Mindketten túlságosan magabiztosak és nem vigyáznak a szájukra, így nagy veszekedéseknek lehetünk tanúik köztük.

Kos és a Nyilas kompatibilitás: Ez a két jegy szórakoztató szerető párost alkot, akik mindig nevettetik egymást. Sok belső viccük van, és a nagy baráti körükkel mindig szórakoztató dolgokat csinálnak.

Kos és Bak kompatibilitás: Nem sok közös van a Bakokban és a Kosokban, csak annyi, hogy mindkét típus olyan ember, aki lelassítja a másikat. A Bak ráadásul konzervatívabb, mint a Kos, és mindig küzdenek egymással, hogy visszatartsák egymást mindenben. Nem jó párosítás.

Kos és Vízöntő Kompatibilitás: Ez a két jegy hajlamos arra, hogy átbeszélgessék az éjszakát is, mert ugyanazon a mentális szinten vannak, mindkettőjüket ugyanazok a dolgok foglalkoztatják. Meg tudják építeni a barátság szilárd alapját anélkül, hogy szerelmi kapcsolatba kezdenének.

Kos és a Halak kompatibilitása: Ez a kombináció nem a legerősebb, mert a két jegy sokat küzd a kommunikációval. A Halak nem ad egyértelmű válaszokat a kérdésekre, a Kosoknak pedig szükségük lenne erre, így a vita mindig ezen megy köztük.

forrás

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *