LOADING

Type to search

Mozizom

Végre, végre, végre! Jön az UI: Szeretlek folytatása!

Share

A nagy sikerű PS: I love you folytatást kap, így végre megtudhatjuk, hogy mi történt Hollyval, aki Gerry elvesztése után új életet kezdett.

Ugye neked is megvan a könnycsatornákat megnyitó film, amiben Hillary Swank elveszti férjét Gerryt (Gerard Butler), aki a “túlvilágról” küld neki szerelmes leveleket? A 2007-es film Cecelia Ahern írónő története alapján került a vászonra, az írónő pedig nemrég bejelentette, hogy megírta a történet folytatását és még idén megjelenik.

Richard LaGravenese rendező, Jeffrey Dean Morgan és Lisa Kudrow mellékszereplésével világszinten tette ismertté a pár szomorú sztoriját, és nagyon sokan szerették. Mindeki drukkolt Hollynak, aki Gerry elvesztése után megpróbál új életet kezdeni, de ez nem is annyira egyszerű, hiszen a férfi nagyon jelentős szerepet játszott a nő életében. A történetben nyomon követhetjük Hollyt, ahogy a Gerry által írt levelekkel dolgozza fel a férfi elvesztését, miközben bejárja Írország gyönyörű vidékeit.

fotó: Cecelia Ahern Twitter oldala

12 év után Cecelia Ahern írónő a Twitter oldalán jelentette be, hogy idén ősszel Postscript címmel érkezik a folytatás, amiből megtudhatjuk, hogy hogyan folytatódik Holly élete. Vajon újra rátalál a szerelem Gerry után? Vagy Gerry továbbra is az élete részese marad valahogy?

Az Athenaeum kiadónál magyarul UI: Szeretlek címmel megjelent könyv az angol megjelenés után magyarul is olvasható lesz, így mi is hamarosan megtudjuk a fenti kérdésekre a választ. Aztán már csak arra kell várni, hogy ezt a történetet is megfilmesítsék!

forrás

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *