LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

7 *idegesítő* dolog, amit akkor tapasztalsz, ha már egy ideje szingli vagy…

Share

1. Az embereket jobban érdekli, hogy randizol-e, mint téged

Családi ünnepség, régi ismerősök. Az első, amit kérdeznek, hogy hogy van a szerelmi életed? Ismerős? Nem a munka vagy a karrier érdekli őket, hanem, hogy van-e már férfi az életedben.

2. A közeli ismerősök bele is avatkoznak

Elveszik a telefonodat, javaslatokat tesznek a Tinderen, tanácsokkal látnak el, hogy cseréld le a profilképed, írd át ezt, meg azt. A bátrabbak néhány kéretlen tanáccsal is ellátnak, hogy mit válaszolj az üzenetekre, pedig nem is kérted.

3. Elárasztanak a közhelyekkel

Járj el többet, dolgozz kevesebbet, menj fel az online oldalakra, vagy vakrandizz… Vagy elmesélik, hogy ma már nem úgy van mint régen, hogy ráérsz még, hogy egyáltalán nem késtél le semmiről. Persze jót akarnak dehát…

4. Furcsa bókokat kapsz

Amikor szóba kerül, hogy régóta szingli vagy, elkerekedett, túljátszott meglepődést mutatnak. “Egy ilyen dögös csaj?” “Ez meg hogy lehet?” Idősebb családtagok eleresztenek furcsa bókokat, hogy “Pedig, ha fiatalabb lennék…” mondja a nővéred férje. Hogy mi van??? Nem értik, hogy miért vagy facér, pedig olyan gyönyörű vagy, mint egy modell.

5. A barátok néha furcsán viselkednek

Olyan édesek, nem tudják, hogy elhívjanak-e mozizásra, ahová mindenki párban jön. Vagy egy hétvégi kirándulásra ahol csupa párocska lesz? Esetleg szervezzenek be neked egy facér hapsit? Aggódnak, hogy ne érezd magad kellemetlenül.

6. Terítéken a külsőd

Ezt a legnehezebb kivédeni, hiszen sokan azt hiszik, a külsőd miatt vagy egyedül. Úgy gondolják, hogy tudják a tutit, az a baj, hogy felszedtél néhány kilót, vagy rossz választás volt az új frizura. Ha ez megoldódna tuti lenne hapsid… (Anyám…)

7. Lépten nyomon románcot szimatolnak

Beszélsz nekik egy régi barátról és összekacsintanak. Talán ő lesz az? Új munkahelyed van. Van ott valaki, aki tetszik? Összefutsz az exeddel. Lehet, hogy nem kellett volna szakítani? Mindenre van egy ötletük, és bátorítanak, hogy lépj. Persze nincs hová, de ez mindegy is…

Te már tudod, hogy nem kötelező a boldogságodhoz egy párkapcsolat, és talán unod már, hogy ezt állandóan bizonygatnod kell. Ha tudod, kezeld humorral ezt a helyzetet, ugyanis van, aki TÉNYLEG nem tudja elképzelni az életét egyedül teljesnek.

De ez legyen az ő baja. Nem a tiéd. Te köszönöd, jól vagy, a Majdnem-Kapcsolatok nélkül is!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *