LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

5 férfi, aki megbánt, mielőtt rátalálsz arra, akire vártál

Share

Spoiler: ismered őket.

1. Aki soha, de soha nem válaszol az üzenetre

Lehet, hogy azért mert elfoglalt, túl sokat dolgozik, vagy egyszerűen szanaszét van esve. Hiába van a kezében a mobil egész nap, neked nem válaszol. Ez fáj a legjobban. Jobb, ha bele sem bonyolódsz, és nem bántod magad a kérdéssel, hogy miért nem ír vissza.

2. Aki “nincs kész”

Ez egy olyan kifogás, ami valójában nem kifogás, hiszen nincs lista, vagy százalékarány, hogy ki vállalhat fel egy kapcsolatot. Ő valószínűleg teljesen másra fókuszál jelenleg: utazás, karrier, vagy az ex? Ne bánd, nem akar eléggé, az a valódi igazság.

3. Aki eljátssza, hogy érdekled, de valójában nem

Lehet, hogy fél az egyedülléttől, vagy kapcsolatfüggő, de ez ne zavarjon. Ha csak éjszakai telefonokról, vagy szexről van szó vésd az eszedbe, hogy igazából nem vesz komolyan, és nem is akar komoly kapcsolatot. Időt tölt veled, tetszel is neki, de tovább nem akar menni. Elképzelhető, hogy nem te vagy az egyetlen, akit éjszaka hívogat.

4. Aki elvárja, hogy TE tegyél meg mindent, miközben Ő…

Ne haragudj magadra, ezen mindannyian túl vagyunk. Azon a kapcsolaton, amit nagyjából az elején hagyni kellett volna, hiszen valójában csak mi voltunk benne. Mi tettünk meg mindent, ő pedig … nagyon kevés dolgot. Te azonnal üzensz, ő fél napot várat, te kérdezel, ő nem válaszol, te tervezel, ő lemondja. Manipulál téged, mert kevés az önbecsülése. Te körbeudvarolod, ő pedig unott fejet vág. Ismerős? Akkor menekülj. Ennél többet érsz.

5. Aki barát, extrákkal

Sajnos ez a típus is nagyon vonzó, főleg, mert nagyon vonzó… Valójában semmit nem akar tőled, csak az éjszakáidat, rendszeresen megérkezik, soha nem ver át, ezekben az órákban imád téged és a tested. De ez ennyi. Hiába hiszed azt, hogy ebből szerelem lesz, mert nem lesz. Ő majd megváltozik, egyszer, egy olyan nő kedvéért, akibe beleszeret. Mivel téged használ, így nem te leszel az. (Bocsi.) Ha valódi szerelmet, kapcsolatot keresel, nem nála fogod megtalálni, bár kétségtelen, hogy időtöltésnek szuper. Ha részedről is csak ennyi, akkor nincs baj, de beleszeretni nem érdemes.

A legjobb az, hogy ezekből mind tanulunk, és egy lépéssel mindig közelebb kerülünk a valódi kapcsolatokhoz.

Mert már tudjuk, hogy mi az, amit nem akarunk. Ismerjük már a tócsát, nem lépünk bele újra.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *