LOADING

Type to search

Ez+az

Mi Julia Roberts 16 éve tartó házasságnak titka? Elárulja!

Share

Felröppentek a pletykák Hollywoodban, hogy Julia Roberts házassága haldoklik. A színésznő ritkán beszél a családjáról, és férjéről, ám most megtette és tiszta vizet öntött a pohárba, amiből mindenki sokat tanulhat!

Nincs Hollywood pletykák nélkül, hiszen az embereket mindig az foglalkoztatja, hogy mások házasságával mi a helyzet. Az 50 éves Julia Robertsről és férjéről a 49 éves Danny Moderről röppentek most fel azok a hírek, hogy a kapcsolatuk a szakadék szélésre sodródott. Tényleg baj lenne a 16 éve tartó házassággal?

Julia Roberts ritkán ad interjút, de most őszintén nyilatkozott erről is, amikor a férjéről kérdezték

A színésznő nem rejti el az érzéseit

“Tudod mit? Ő egy fantasztikus ember. Sok mókát megélünk együtt.” – mondta Dannyről Julia. Nemrég megosztott egy képet is kettejükről, amin átölelte Dannyit a strandon. A felirat a következő volt: Köszönöm, hogy boldoggá és bátorrá teszel bennünket.

Persze ezek nem bizonyítékok, de miért hazudna Julia a boldogságáról? A színésznő nem beszél sokat férjéről, és gyermekeiről (Phinnaeus és Hazel – 13 éves ikrek, 11 éves Henry), de például a megismerkedésükről szívesen beszél Dannyvel.

“2000-ben a Mexikói forgatásán találkoztunk. Mielőtt Danny belépett az életembe önző ember volt, aki csak azzal foglalkozott, hogy elkészüljenek azok a filmek. Saját magam volt a prioritás. De a találkozásunk mindent megváltoztatott. Amikor azon gondolkozom, hogy mi az életem értelme, akkor felragyog bennem az, hogy Ő. És minden ebből származik!”

Julia képes a kompromisszumokra

Persze a pletykások egyből válságot vízionálnak, amikor Julia egyedül jelent meg Oprah Winfrey partiján, otthon hagyva Dannyt. A házaspár problémáinak oka általában az, hogy Danny úgy érzi, hogy filmsztár felesége mellet árnyékban van – mondja egy barátjuk. Állítólag Dannyt kétségbe ejtette az, hogy a felesége viseli a nadrágot a családban, és ő irányít. Danny szeret a barátaival egzotikus helyekre utazni és szörfözni, Julia pedig nem nagyon szeret távol lenni a munkájától sokáig. A színésznő most olyan filmeken dolgozik, amelyik nem vesznek el sok időt a családjától, így a Los Angeleshez közeli otthonunkról jól tudja ezeket menedzselni.

Ahhoz hogy közel legyen egymáshoz a házaspár, Julia egy szuper utat is megszervezett. Elvitte a Fidzsi-szigetekre szörfözni Dannyt és újraépítették a kapcsolatuk alapköveit.

A színésznő támogatja férjét

Julia támogatja Danny hobbiját, aki egy szörfboltot nyitott Malibuban, mert imádja a hullámlovaglást és mindent, ami ezzel a sporttal együtt jár. A bolt mellett egy olyan ingatlant is vásárolt a család, ahol egy privát tengerparton lehet szörfözni Malibu legszebb hullámain. Kell ennél látványosabb támogatás?

A Micsoda nő sztárja vásárolt egy fekete labrador kiskutyát nemrég, akit Brownnak nevezett el a család. Ez egy meglepetés volt Dannynek és a gyerekeknek, hogy közelebb hozza egymáshoz a családot. Úgy tűnik sikerült, mert azóta mindenki szerint boldogabbak együtt, mint valaha.

forrás

Ezt is érdemes elolvasni!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *