LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

9 emlékeztető ami *tényleg* segít a nehéz időkben

Share

Talán összetört a szíved… Talán valaki elárult… Talán valaki elhagyott… Vagy te hagytál el valakit… Lehet hogy éppen elveszítetted a munkád, vagy éppen azért dolgozol, hogy megleld álmaid munkáját…Egyik helyzet sem könnyű, de van némi motiváló segítségünk a nehéz pillanatokra!

Mert nem számít, hogy mi történt, te még mindig a gyönyörű vagy, az egyedülálló éned be is bizonyítja ezt. Ismerd meg a fájdalmat, de beszélj magadhoz pozitívan, és bíztatóan közben.

Most 9 ilyen emlékeztetőt hoztunk, hogy könnyebb legyen a nehéz időkben!  

…A sebeim begyógyulnak…

Ez egy erős emlékeztető. Talán nem fogod elfelejteni egy könnyen a dolgokat, de a fájdalom eltűnik, és utána jobban fogod érezni magad.

…Fontos vagyok…

Amikor nehéz időkön mész át, gyakran érezheted, hogy senki sem ért meg, és senki sem érezheti át a fájdalmadat, és egyébként sem érdekel senkit sem a szenvedésed. Ez nem igaz. Fontos vagy, és számítasz. Számítasz, még akkor is, ha éppen ezt nem látod.

…Én számítok…

Lehet, hogy csak egy ember vagy, de a létezésed fontos. Számítasz magadnak.  A körülötted lévő embereknek számítasz. A világegyetemnek számítasz! Ezt soha ne felejtsd el!

…Végül minden működni fog…

Mert a dolgok mindig kiderülnek, és néha váratlan módon olyan pozitív fordulatot hoznak, amire nem is gondoltál.

…A dolgok jobbak lesznek…

Néha olyan erős érzelmi fájdalmat érzel, hogy azt gondolod, hogy ez már a világ vége, és hogy ennél soha nem lesz jobb. Pedig lesz! Tényleg lesz!

…Itt van végre az én időm…

A „megfelelő” idő vagy „legjobb” lehetőség soha nem jön el. Döntsd el végre, hogy most cselekszel. Döntsd el, hogy kilépsz a komfortzónádból, és tedd meg amit akarsz.

…A szenvedésem véget fog érni…

Használhatod belső erőforrásaid, a pozitív gondolkodásodat, vagy valaki(k) támogató körét. A lényeg, hogy szüntesd meg a szenvedésedet! Persze ez időbe telik, de mindig eljön, mert a rossz dolgok is véget érnek egyszer.

…Erős vagyok…

Igen, van olyan erő és bölcsesség, amit még nem tapasztaltál meg. Nem ismerheted a létezésüket, mert még nem használtad őket. Nézz mélyen magadba, érintsd meg a belső erőd és menj tovább az általad választott úton!

…Megismerem az igaz énem… 

Engedd meg magadnak, hogy megismerd, hogy ki is vagy igazán! Ne rejtsd el magad, ne fél attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Engedd el, hogy attól félsz, hogy mások megítélnek! Ismerd meg magad, és legyél önmagad!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *