LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

8 ok, amiért a legtöbb férfi nem tudja kezelni az erős nőket

Share

Mi teszi erőssé az erős nőket?  Sok tényező között hatalmas szerepet játszik a nő harcai, áldozatai és önzetlensége. Egy erős nő sok fájdalmat szenvedett már el, de leggyőzte ezeket, és megbocsátott. Miről ismerhetők fel az erős nők, és milyen a kapcsolataik? Olvass tovább és megtudod!

Az önelló, független nők nem félnek attól, hogy megmutassák a sérülékenységüket. Egy erős nő tudja, hogy egyik pillanatban tanár, a másikban már lehet hogy diák, hiszen az élete állandó tanulás és önismeret gyakorlása. Ő ezt megérti, de sokan nem. Hogyan lehet kezelni őket? Íme néhány segítség azoknak a férfiaknak (vagy nőtársaknak), akiket egy erős nővel sodort össze az élet!

1. Egy erős nőnek, nem kell, hogy egy férfi harcoljon érte

Egy erős nő megmutatja neked, hogy szeret téged, de úgy, hogy közben ő független és képes egyedül kezelni a problémáit. Az erős nő nem ül és vár, mint egy áldozat, hogy a férfi megtalálja a megoldást. Néhány ember nem tudja kezelni ezt az erőt, ami egy ilyen nőben lakozik. Ha úgy dönt a férfi, hogy egy ilyen nővel marad együtt, akkor legyen hajlandó arra, hogy lemondjon a harcról.

2. Az erős nő tudja mit akar

Tudják, mit akarnak, és hogy hogyan érhetik el ezt. Ők emlékeznek mindarra, hogy mi az, amit el kell viselniük, hogy megkaphassák azt a dolgot. Ha szeret valakit, akkor ő utána megy. Nem fogja várni, hogy a másik ember tegye meg az első lépést. Az erős nőkre jellemző az, hogy kitartó személyiségek, amivel sokakat megfélemlíthetnek. Ők teljes szívvel szeretnek, és ezért egy magabiztos emberre van szükségük társként.

3. Egy erős nő tisztességet és sebezhetőséget igényel

A férfiak nehezen nyílnak meg a nehéz kérdésekben. Az erős nők viszont elmerülnek a traumákban az életüket megváltoztató mélységekben. Nekik szükségük van egy emberre, aki mellett őszinte és sérülékenyek lehetnek, mert azt szeretnék tudni, hogy nincsenek egyedül. Tudniuk kell, hogy a társaik navigálnak, amíg ők a bizonytalanság óceánjában hajóznak. Az erős nők nem félnek a múlttól. Ők feltárják és keresik azokat a dolgokat, amikkel szembe tudnak nézni. Egy erős nő mindig talál maga mellé egy erős embert, akivel szembe tud nézni. A férfiak hajlamosak a sebezhetőség elkerülésére, mert nem szeretik ha gyengének nézik őket. Ha meg akarod szerezni életed asszonyát, akkor merj gyengének mutatkozni előtte.

4. Az intimitás nem félemlíti meg az erős nőt

Az erős nő kihívást jelent a legintimebb módon. Minden formában közelséget igényel, a beszélgetéstől a szeretkezésig. Nem fog semmit visszatartani, mivel érzelmes ember. Az erős nők elégedettek a nőiességükkel, így elvárják, hogy a társuk is nyitott legyen az intimitás minden aspektusára. Az erős nők szenvedélyt és vágyat igényelnek, adniuk és kapniuk is kell a szenvedélyből.

5. Egy erős nő átlátja a hazugságokat

Az erős nők őszinteséget és teljes bizalmat várnak a kapcsolatban. Egy pillanat alatt képesek átlátni egy hazugságot, így ha jót akarsz, akkor nem próbálkozol az átverésükkel. Képesek arra, hogy az emberi hazugságdetektorrá váljanak és mindenkit lenyomozzanak. Egy erős nő sosem fogja elviselni a hamisság és önzőség érzését. Ha nem tudsz vele lenni teljesen, akkor inkább mond meg neki időben, mert a hazudozás, és a füllentés nem fog neki bejönni.

6. Az erős nő, tényleg erős

Egy erős nő rendkívüli kihívásokat és akadályokat szenvedett már el az életében.  Más szavakkal oka van annak, hogy megerősödött, és erre a sötét pillanatok vezették rá. Viszont miután átjutott ezeken, tudja, hogy bármi mást is elviselhet, így képes megérteni más embereket is ilyen szinten. Az erős nő hajlandó megosztani a hegeket, és elvárja, hogy ugyanezt tegye a másik fél is . A világában nincsenek titkok.

7. Az erős nő nem vár rád

Az ilyen fajta nő követ téged a pokol legmélyebb bugyraiba, de csak akkor, ha tudja, hogy te is elkötelezted magad iránta. Ha visszakozol, akkor ő szó nélkül elsétál. Nem fogja várni, hogy a férfi döntösön arról, hogy ő akarja-e jobban őt, vagy a nő a férfit. Az erős nők nem játszanak kislányos játékokat. Ők megsérülnek, meggyógyulnak a sebeikből és készen állnak arra, hogy legyőzzék a következő akadályt.

8. Egy erős nő feltétel nélkül fog szeretni

Az erős nőtől kapott szeretet hű. Csakúgy, mint az anyák gyermekeikkel, az erős nők hevesen táplálják és szeretik az emberüket. Amikor úgy érzi, hogy ez a szerelem kölcsönös, akkor mindent megtesz, hogy szeretve érezze magát, és ő is szeressen. Ha ilyen nő van az életedben akkor tudnod kell, hogy ő mindent megtesz, hogy támogasson, és féltétel nélkül szeressen. Sokan megijednek az erős nők érzelmeinek intenzitásától, és menekülnek tőlük. Ha elfogadod, hogy ők erősen szeretnek, akkor megtapasztalhatod a mély szerelmet velük.

Ezt is érdemes elolvasni!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *