LOADING

Type to search

Ez+az

Segíts te is a rászoruló babáknak, mert adni jó!

Share

Két anyuka és egy keresztanyuka életre hívott egy szuper kezdeményezést, amiről jó hírt adni. Segíteni pedig még jobb! Ha teheted te is állíts össze egy csomagot, és juttasd el az arra rászoruló családoknak! Íme a részletek:

A Minden babának jár mozgalom elindítói két anyuka, és egy tündérkeresztanyuka, akik a nélkülöző babáknak, csecsemőknak szeretnének segíteni. Somodi Dóri, Várszegi Olívia és Szabó Patrícia kezdeményezése arra kéri a segíteni vágyó embereket, hogy tegyenek össze egy táskába olyan holmikat, amelyekre a kisbabáknak szükségük van. Ez lehet pelenka, cuki, rágóka, cipőcske, popsitörlő vagy amire úgy gondolod, hogy egy babának szüksége van élete első hónapjaiban és nem romlandó.

A kezdeményezés mellé állt a Baptista Szeretetszolgálat, akik az összegyűjtött táskákat, zsákokat eljuttatja a rászoruló családoknak, hogy egy kicsit könnyebb legyen nekik az élet.

A kezdeményezés szerencsére nagyon sikeres, cégek, felelősen gondolkodó anyukák és még egy önkormányzat is segíti a Minden babának jár mozgalmat, de sajnos még mindig nagyon sok nélkülöző baba (és család) él Magyarországon, így a segítség mindig jól jön.

Állíts össze te is egy csomagot, és az ÁTVEVŐPONTOK egyikén add le! Biztos, hogy jó helyre jut majd az adományod, és egy kisbabának és a vele élő családnak lesz könnyebb élete.

Minden részletet megtalálsz a https://mindenbabanakjar.hu/ oldalon!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *