LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

3 csillagjegy, akiktől április végéig maradj *nagyon* távol!

Share

Mondjuk azt is, hogy miért…

Bak

A Bakok most egy nagyon kemény időszakon mennek keresztül, és úgy érzik, hogy nagyjából az egész világ ellenük van. Senkihez és semmihez nincs kedvük.

Persze felkelnek, teszik a dolgukat, de nagyon idegesek, könnyen bepipulnak, és meggondolatlan tettekre ragadtathatják magukat. Hagyd most békén a Bakot, mert könnyen rámehet a kapcsolatotok, ha felidegesíted, és hidd el, nem veled van baja… Csak éppen nincs szüksége senkire.

Halak

Néhány hete felült egy hullámvasútra, amiről azóta sem szállt le. Amikor a jegyébe ért Nap, elindult a bőgésáradat, ami azóta is jön és jön, visszatarthatatlanul. Nincs ezzel semmi baj, csak már nagyon unja. Az egész világa felfordult fenekestül, és lehet, hogy épp gyászol is valamit, vagy valakit.

Ne kérj tőle szívességet, és ne invitáld hangos helyekre. Ő most maga akar lenni, a sebeit nyalogatja, egy nehéz periódusban van, amihez még barátokra sincs szüksége. Bár többnyire mindent megtesz azokért, akiket szeret, most nincs kedve ehhez.

Hagyd békén, majd jelentkezik, ha kisírta magát…

Megérdemli, hogy csak önmagára fókuszáljon.

Szűz

Soha nem volt még ilyen dolgos a Szűz jegyű ember. Talán új munkahelye van, lakást újít, tanulni kezdett… ki tudja? Tény: ráérzett a kemény munka ízére, és élvezi is, hogy állandóan elfoglalt és fáradt. Április végéig ez így is fog maradni, sok új dologba fog, ne maceráld amiatt, hogy nincs ideje.

Jó periódusban van, kétszer annyi energiája van, és élvezi, hogy mindent elér, amit akar. Kicsit csillapodik majd ez májusban, akkor megint lehet vele találkozni, de addig… nos, had tegye, amit tennie kell!

Ha az életedben lévő Szűz most távolságot tart ne aggódj, nincs baja, csak nagyon elfoglalt. Ugyanott folytatjátok majd, ahol abbahagytátok, csak most had tegye a dolgát!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *