LOADING

Type to search

Ez+az

Mit tegyél ahelyett, hogy a szerelmet üldözöd…

Share

Fontos tanácsok következnek. Olvasd el, ha éppen keresed a szerelmet, és úgy érzed, hogy sosem találod meg! Megtalálod, csak előbb túl kell ess néhány fontos életszakaszon!

Ahelyett, hogy a szerelmet üldöznéd, gondoskodj magadról!

Amíg nem szereted önmagadat, addig mást sem tudsz. Szerezd meg az önszeretet azzal, hogy kitaláod mi az, ami érdekel, és a saját lelked gondozásának művészetét. Az önszeretet egyedülálló módon helyet teremt a belső fejlődésre. Ismerd meg, hogy hogyan élvezheted az életet. Ismerd meg, hogy hogyan ismerkedhetsz meg emberekkel anélkül, hogy csak azért keresnéd a társaságukat, hogy kitöltsd valaminek a hiányát. Az önszeretet mindennek az alapja. Azzal, hogy olyan embereket szeretsz, akik a komfortzónádon kívül esnek, sokat tudsz tanulni. A tanulás pedig az önszeretet fontos része.

Ahelyett, hogy üldöznéd a szerelmet, építsd egy létrát és érd el az álmaidat

Mert az álmok nem működnek maguktól. Az álmok azok, akiket üldözni kell, mert csodálatos jutalmat fognak nyújtani az általad tett erőfeszítésekért. És szerelem? Az is jönni fog. Meg fogod találni a megfelelő pillanatban, ezért inkább ne aggódj ezen. Minél hamarabb eléred az álmaidat, annál gyorsabban jönni fog a beteljesülés. Először élvezd az álmaid jutalmát, aztán jön majd az a megfelelő személy, akivel mindezt megoszthatod, és akivel új álmokat is el fogsz érni.  

Ahelyett, hogy üldöznéd a szerelmet, értékeld a már megkapott szeretetet

Család, barátok, rokonok, kollégáik vagy bárki szeretete. Akik igazán érdekelnek, azokra figyelj oda. Időbe telik, mire eljutsz addig, hogy értékeld az embereket, akik körülvesznek. Figyeld meg, hogy támogatnak téged, hogyan hisznek benned, és hogyan bátorítanak a törekvéseidben. Ne dobd el ezeket az embereket. Szeresd viszont őket, mert megérdemlik. Azok az emberek, akik igazán szeretnek, segítenek abban, hogy a személyiséged teljesen kifejlődjön.

Ahelyett, hogy üldöznéd a szerelmet, keresd meg a célodat

Ébreszd fel a szenvedélyt, mert a szenvedély a célodat szolgálja. Soha ne veszítsd el a tüzet! Csak tedd, amit szeretsz, és higgy abban, hogy bármi lehetséges. Énekelni szeretsz? Akkor talán a hangod meggyógyítja azokat, akik hallják azt. Táncolsz? Akkor talán a kecses mozdulataid átadják azt az enerigát a közönségednek, ami benned van. Írsz? Akkor a szavaid megérinthetik azoknak a szívét, akik olvasnak. Festesz? Akkor a művészeteddel beszélhetsz arról, hogy te mit érzel, és arról is, hogy mások mit éreznek. Tudod mi a varázslatos? A szenvedély! A szenvedély ajándék. A szeretet útját szolgálja. Mert ha egyszer felfedezed magadban a szenvedélyt, akkor boldogan foglalkozhatsz azzal, hogy beteljesítsd a célod.

Meg fogsz lepődni, hogy mennyire hamar rád talál a szerelem, ha önmagaddal rendben vagy! Ne add fel!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *