LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Olvasd el ezt, ha úgy gondolod, hogy a pasid félrelép…

Share

Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy ha gyanakszol, akkor igazad is van.

Sajnos túl sok olyan remek nőt ismerek, aki belebotlott egy hálátlan és hűtlen idiótába, aztán pedig túl sok időt pazarolt rá ahelyett, hogy lelépett volna azonnal. Tudjuk, én is tudom, nem olyan könnyű azonnal szakítani.

Ha ezt olvasod, talán segít, hogy rendet tegyél a fejedben.

1. Bízz az ösztöneidben.  Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor valószínűleg ez a helyzet. Ha szerinted túl sokat bújja a telefonját (akkor is, amikor együtt vagytok), ha állandóan kirohangál telefonálni, vagy üzenetet kap az éjszaka közepén, akkor lehet, hogy nem hiába gyanakszol. Az ösztöneink általában nem csalnak, így lehet, hogy fel kell tenned magadnak a kérdést: Miért vagyok olyannal, akiben nem bízom? Pontosan tudod, hogy ha biztonságban vagy a kapcsolatodban, akkor nem zavar a telefonálás, vagy bármi egyéb. Ha bizonytalan vagy, annak oka van. Lehet, hogy ő az, de az is lehet, hogy te.

2. Most nem számít a büszkeséged.  Ismertem egy nőt, aki azért nem lépett, mert félt, hogy elterjed róla, hogy őt megcsalták. Ezért szégyelte magát, és inkább maradt. Egy ilyen méltatlan helyzetben nincs helye a büszkeségnek, te se foglalkozz vele. Nem ér annyit. Minden rossz kapcsolatból tanulunk, ha mást nem azt, hogy milyen típust kerüljünk el jóóóóó messzire. Lehet, hogy te vagy, akit megcsalnak, de ezért nincs okod szégyenkezni.

3. Kérdezz meg egy barátot.  De olyat, aki kegyetlenül őszinte. Készülj fel előre, hogy meg fogja mondani, amit gondol, és lehet, hogy fájni fog. De néha kell egy másik perspektíva. Ha az a bizonyos barát is óva int, vagy nagyobb figyelemre, akkor hallgass rá. Valószínűleg igaza van.

5. Mindig tudd, hogy az életed és a döntéseid a tiéd. Bárki mond is bármit, neked kell eldöntened, hogy mész, vagy maradsz. Adsz-e második esélyt, bízol-e a partneredben. A te döntésed. Senki sem ismeri annyira a kapcsolatot, mint ti ketten, akik benne vagytok. Ha te hiszel abban, hogy az emberek változnak adj esélyt! De ne maradj amiatt, mert félsz egyedül lenni. Ennél ugyanis többet érdemelsz!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *