LOADING

Type to search

Ez+az

A csillagjegyed megmondja, hogy mi határozza meg az idei évedet!

Share

Néha úgy érzed, hogy lennének még felesleges energiád? Szeretnél valamiben fejlődni, de nem tudod, hogy mibe fogj bele? A horoszkópod megmondja, hogy mi határozza meg az idei évedet, és mire érdemes fókuszálnod!

Kos 

Engedd el, és hagyd, hogy a dolgok csak megtörténjenek. Ez az a pillanat és idő, hogy minden olyan kihívást vegyél fel, amivel szembetalálkozol. A könnyek a 2018-as évedet határozták meg, a 2019-es évedet a nevetés és boldogság fogja. Győződj meg róla, hogy a kívánt dolgokra összpontosítasz, és látni fogod, hogy a csodálatos és szép dolgok, amiket szíved kíván, könnyen megnyilvánulnak, csak hinni kell bennük!

Bika 

Új kreatív korszak lép az életedbe, így a legfontosabb, hogy bízz magadban. Bármi is jön az életedbe, ne próbáld meg kikényszeríteni az eredményeket, vagy a helyzeteket, mert ez nem fog jót tenni. Ne told az embereket a célod felé, és ne manipuláld őket. Gyakorold a türelmet, és látni fogod, hogy a válaszok zökkenőmentesen fognak eljutni hozzád.

Ikrek

A meditáció 2019-ben csodát fog tenni veled, valamint egyre jobban illeszkedik a körülötted lévő világhoz is. A belső utazás kitágítja a horizontodat, és sok új gondolkozási folyamatot indít el benned. 2019 lesz számodra az az év, ahol megtanulhatsz bízni magadban, és másokban is.

Rák

Itt az ideje, hogy az erősebb partnerségek kialakítására összpontosíts. Bármikor kerülhetsz olyan üzleti helyzetbe (akár egy sörözés alkalmával is), hogy rögtön cselekedned kell. Ismerd fel a váratlan helyzeket, mert 2019 a bővítés és a gazdagság éve lesz nálad. Idén inspirálhatsz másokat, és hosszú távon segíthetsz másoknak is a karrierjük alakulásában.

Oroszlán

A 2019-es év lesz az Oroszlán éve, mert mindenki őket akarja majd hallgatni. Az Oroszlánok készen állnak arra, hogy végrehajtsák a célukat, és szuper fellépésükkel bizonyítsák erejüket. Itt az ideje, hogy a csillagjegy szülöttjei ragyogjanak, élvezzék az életet és a figyelmet. A szavaik hatással lesznek másokra, így ha te is Oroszlán vagy, akkor gondold át a beszédeidet!

Szűz

2019-ben rengeteg munkájuk lesz a Szüzeknek, de nem félnek attól, hogy piszkos lesz a kezük. Itt az ideje, hogy megmutassák mindenkinek, hogy mit is csinálnak. 2018-ban talán úgy érezték magukat, mintha visszahúzódtak volna, ám ez csak egy része volt a 2019-es kiteljesedésüknek. Az idei évben erősebbek és határozattabb lesznek a tavalyi énjüknél.

Mérleg

A világ felfedezése elég előkelő helyen van a Mérlegek teendői listáján. Ha nem rendelkezel elég pénzzel, hogy megtedd ezt az utazást, akkor kinyithatsz egy könyvet is, és bővítheted az elméd, mert ez is ki fogja elégíteni a kíváncsiságodat. A tanulás csodálatos dolog, amit 2019-ben minden Mérlegnek meg kell tennie, mert ez segít nekik növekedni. Az idei év (a 2018-as próbák után) végre hagyja, hogy a Mérlegek kibontakozzanak. Használd a ragyogásodat, és látni fogja mindenki a különbségeket.

Skorpió

Az új évben tedd félre egy kicsit az egódat kedves Skorpió, és kicsit fékezd a nyelvedet. A szavaid csípősek lehetnek, és 2019-ben nem ez az attitűd, amit mutatni akarsz a világnak. Az idei év szóljon a növekedésről, a terjeszkedésről, és a sebek begyógyításáról. Ehhez azonban figyelmesnek, türelmesnek, és humanitáriusnak kell lenni.

Nyilas

Idén a fő hangsúly azon van, hogy hogyan javíthatod meg a saját dolgaidat. Sokat tanultál az elmúlt két évben, mert nem volt könnyű a számodra. 2019-ben végre úgy érezheted, hogy a súly felemelkedett a válladról. Idén a Nyilasok készen állnak a harcra és a várakozó lehetőségekre.

Bak

A 2018-as év kihívást jelentett a számodra, hiszen a Szaturnusz nyitott karokkal fogadott téged, de az ölelés nem sikerült annyira jól a te részedről. Idén ezek lesznek azok a tesztek, amiket még meg kell tanulnod elfogadni. Viszont ha átadod magad az élvezetnek, akkor nagyszerű ajándékokkal fog jutalmazni a 2019-es év, ami egészen 2020-ig is kitart majd.

Vízöntő

Lehet, hogy érezni szeretnéd, hogy bejárod a rejtelmes világot, de csak az akkumulátoraidat töltöd fel, nem hajtod végre a feladatot. Pedig most van itt a tökéletes alkalom, hogy olvasni, tanulni, elemezni és megfejteni kezd a világot. Az álmok most fontosabb, mint valaha, ráadásul olyan szimbólumokat tartalmaznak, amelyek segítenek. 2019-es év elején ezekre figyelj, a 2020-as év egy metamorfózis lesz a számodra.

Halak

A társadalmi összejövetelek idén új jelentést kapnak. Meg fogod érteni a barátságok és a családok értékét. Az interperszonális kapcsolatok előtérbe kerülnek nálad, és azok, akik nem felelnek a te felállított szabályaidnak, azoktól inkább távol tartod magad.  2019 segít abban, hogy fejleszd a függetlenség érzését, és a legjobb eszközök segítségével erősödhess. Akárcsak a Vízöntők, te is egy metamorfózison fogsz keresztül menni, mert a 2019-es év végére, és a jövőbeli éned jobb lesz , mint a mostani.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *