LOADING

Type to search

Élem Ez+az

11 dolog, amit *mindenképpen* tudnod kell a Bika jegyű emberről!

Share

1. Ez talán a legkézenfekvőbb de legfontosabb dolog is, amit tudnod kell: nem tudod megváltoztatni a véleményét, vagy a gondolkodását. Ha olyan típusú ember vagy, aki imád vitázni, akkor pakolj és menj. A Bika nem a te embered. Őt olyannak kell szeretni, ahogy van, és amilyen. Nem fog változni, senki kedvéért.

2. A Bika az egyik legmegbízhatóbb ember, társ és barát. Ha őt magad mellett tudod, akkor mindig lesz valaki az életedben aki megvéd az egész világ elől. Mindig.

3. … és egyébként az egyik legjobb szerető is, akivel valaha dolgod volt/van. Érzéki, figyelmes és romantikus. Amíg egy Bika szerelmét nem ismered, nem tudod milyen az igazi szex.

4. Lojális és hűséges, és ugyanezt várja el másoktól is. Egy Bikánál egyszer hibázhatsz. Ha csalódik benned ejteni fog, mint a forró krumplit.

5. Szereti a kényelmet, a nyugalmat, nagyon könnyen elkényelmesedhet. Ha nincs aki belevigye a kalandokba, simán eltölt heteket is a kanapén, a kedvenc sorozataival, és rendelt pizzával.

6. Akkor a legboldogabb ha néhány közeli barát, és a családja veszi körül. Az ideális randi este a számára, főzés a saját házában, jó kaják, jó italok, jó beszélgetések. A hangos buli nem az ő terepe.

7. Érzéki ember, és imádja a hasát. Az ő szívéhez tényleg arra vezet az út.

8. Vastag bőrük van, vagyis nem zavarja őt, ha beszólnak neki, vagy megbántják. Ugyanakkor az apró célzásokat, finom mondatokat sem érti.

9. Csak akkor vitatkozz vele, ha tudsz veszíteni.

10. Szereti, ha minden állandó. Törzshelyek, ismerős arcok, utazási célok, neki a bevállt tökéletes, nem keres új kalandokat.

+ 1 Jellemzőek rá a hosszú kapcsolatok, mert megbízhatő és lojális partner. Egy egésze életet le tud vele élni az, aki rátalál. Becsüld meg, ritka kincs!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *