LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

15 lecke amit a szorongásom tanított nekem…

Share

Bezárkóztam, mert úgy éreztem nincs más lehetőség.

1. A komfort zóna nagyon kényelmes, nagyon nyugodt, de soha nem kielégítő.

2. Várhatok arra, hogy valaki kopogtat az ajtómon, vagy küld egy üzenetet, de felesleges. Ezt egyébként én is meg tudom tenni. A boldogságot nem adják a kezünkbe, ha nem nyúlunk utána.

3.  Minden nap ugyanazokat a dolgokat csinálni nagyon unalmas. A változás ijesztő, de ahhoz, hogy haladjunk az életünkkel rizikót kell vállalni. Máshogy nem megy.

4. A barátaim nem kötelesek elviselni a hangulatingadozásaimat. Tökéletesen érthető, hogy egy idő után elfáradnak abban, hogy mindig ellököm őket magamtól.

5. Szimplán csak túlélni heteket időpazarlás. Aki nem veszi észre, hogy egy egész világ várja elpazarolja az életét.

6.  Időnként remek kikapcsolódás a sorozatok darálása, vagy a Facebook és az Insta pörgetése, de értsünk egyet abban, hogy ha ebből állnak a hónapok, az nagyon kevés.

7. A magány a legrosszabb érzés. Sokkal rosszabb mint az izgalom és a szorongás, hogy most találkozni kell valakivel, vagy el kell hagyni a házat.

8. A mentális egészségem KELL, hogy elsőbbséget élvezzen más dolgok előtt.

9.  Még a legkedvesebb emberek is megbánthatnak egy szóval, vagy gesztussal. De ez nem ok arra, hogy ne legyenek kapcsolataim, mély beszélgetéseim és érzéseim mások iránt.

10. Az a kis hang a fejemben, ami azt mondja, hogy gyenge vagyok a legrosszabb tanácsadó. Ha őt legyőzöm legyőzök bármit a világon.

11. Amikor minden nap ugyanolyan, mert elvágtam magam a világtól, a legnagyobb pazarlás.

12.   Senki nem fog megmenteni, vagy megjavítani az életem. Ez rajtam áll. Nekem kell akarnom egy jobb életet, egy teljesebb életet.

13.  Lehet, hogy azt gondolom, hogy nincs szükségem senkire ez nem igaz. Szükségem van beszélgetésekre, szükségem van emberekre.

14. A szorongásom azt mondja, hogy soha senki nem fog szeretni, és nem érek semmit, ez nem igaz. Van értékem. Vagyok valaki. Szerethető. Megérdemlem, hogy legyen hangom. Megérdemlem, hogy szeressenek.

15. A bezárkózás, az egyedüllét nem fog segíteni a szorongásomon. Segítséget kell kérnem. Meg kell gyógyítanom magam, és ehhez szakember kell.

Ha te is szorongó vagy, vagy pánikbeteg fordulj orvoshoz! Van megoldás! Nem vagy egyedül!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *