LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Férfiszempont: Miért imádják az érettebb nőket!

Share

A legtöbbünk egy fiatalabb nőt képzel el egy idősebb férfival, pedig a fordított helyzet sem egyedibb. Egy olyan kapcsolat, ahol a férfi a fiatalabb, a múltban nem volt széles körben elfogadott. Mára azonban változnak az idők, és változnak az emberek.  

Szerencsére manapság az emberek nyitottabbak, és a korkülönbségek nem játszanak nagy szerepet az életben. De a miérteket mondják el ők maguk.

Az idősebb nők tudják, mit akarnak.

Ami a kezdetektől vonzza a férfiakat egy idősebb nőhöz, az az, hogy az asszony tudja, hogy mit akar. Van egy erős elképzelése arról, hogy mit akar, azt hogyan hajtja végre, és minden energiáját ennek a nagyobb cél elérésének szenteli. Míg a fiatalabb nők még mindig a kapcsolatokon és a drámákon probémáznak, az idősebb nők saját életük és szeretteik életének javításának dolgoznak.

Az idősebb nők többet tudnak az életről.

Az idősebb nőknek általában több tapasztalata van az életről. Értik a randevúzást, a kapcsolatok miértjét, és ez lehetővé teszi, hogy sok új dolgot tanuljon tőle a partnere. Számos kérdésben kínál perspektívát egy gazdag élettapasztalattal rendelkező nő, aki reálisan tekint az életére, és magasabb szinten mozog, hogy elérje a céljait. Ő megmutathatja azt a fiatalabb férfinek, hogy mi motiválja, és hogyan érjen el ő is nagyobb célokat. Ezek a nők képesek úgy látni egy embert, ahogy ő sosem látja magát.

Az idősebb nők más nézőpontból nézik a dolgokat.

Egy idősebb nővel való kapcsolat lehetőséget ad a férfinak arra, hogy növekedjen. Persze egy kapcsolat általában sokat tanít magunkról, és arról, hogy kik vagyunk, de egy idősebb nő segít abban, hogy mélyebb szinten megértse a férfi az érzéseit. Nem kell játszmázni vele, nem kell kitalálni hogy ő mit akar, ez pedig a férfinak sok energiát megspórol, amit a saját fejlődésére fordíthat. Ez erősebb kapcsolatotot teremt a párok között, és érett kapcsolatot épít kettejük között.

Az idősebb nők magabiztosak és függetlenek.

Míg a fiatalabb nők mindig figyelmet és jóváhagyást keresnek a nyilvánosságtól, egy  idősebb nő kényelmesen eléldegél a saját bőrében . Nem kell bizonyítania senkinek, és nem kér jóváhagyást a tettei miatt. Az idősebb hölgyek élvezik a férfiak figyelmét, miközben más fontos dolgokra is összpontosítanak.

Az idősebb nők érzelmileg érettebbek

Az idősebb nők több élettapasztalattal rendelkeznek, és sokkal többet éltek már. Tudják, hogyan kell túlreagálni a dolgokat, de azt is tudják, hogy hogyan irányíthatják az érzelmeiket és viselkedésüket. Ez nem jelenti azt, hogy unalmasak és nem tudják, hogy milyen szórakoztató az élet . A legtöbb esetben az idősebb nők játékosabbak, mint a fiatalabb hölgyek. Szeretnek beszélgetni, és nagyszerű időt töltenek el a partnereikkel.

Az idősebb nők pénzügyileg stabilak

Nem titok, hogy a férfiak is pénzügyi bizonságot akarnak elérni, függetlenül attól, hogy mennyi idősek. Az érettebb nőknek jól megalapozott karrierjük van és elegendő pénzük.  Persze ez nem jelenti azt, hogy sugarmommyként látják el a fiatalabb férfiakat anyagi javakkal, sokkal inkább inspirálják a férfiakat arra, hogy ők is elérjék az anyagi biztonságot. Ketten együtt pedig megállíthatatlanok.

forrás

Ezt olvastad már?Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *