LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ne köss ki olyan mellett, aki csak fél szívvel szeret téged…

Share

Ne maradj olyannal, aki mellett folyton üresnek érzed magad, miközben te mindent, tényleg mindent beleteszel a kapcsolatba.

Olyan mellett, aki nem tudja mi a szenvedély és a vágy, és aki mellett lassan te is elfelejted.

Tudom, hogy szereted, és ezért maradsz. Még mindig hiszed, hogy ennél sokkal többre képes, és majd te ki fogod hozni belőle. Majd te lerombolod a falakat, majd te megtanítod szeretni. Amikor először találkoztatok annyi mindent képzeltél bele ebbe a kapcsolatba, és valahol, mélyen, még mindig hiszed, hogy nem csak ENNYI. Hogy ennél sokkal több.

De talán részéről tényleg csak ennyi van ebben. Lehet, hogy ő mindent odaad, amit tud. Csak épp ez neked kevés. Ennél többre vágysz.

Vannak, akik jobban, mélyebben, vagy máshogy szeretnek. Ez nem baj. Ez csak annyit jelent, hogy nem azzal vagy együtt, akivel kéne. Mert olyannal kéne lenned, aki annyira szeret, mint amennyire te szereted őt. Szerintem erre már te is rájöttél. Ezt te is tudod.

Ne köss ki olyan mellett, akivel nem érzed magad biztonságban csak azért, hogy ne legyél egyedül. Mert félsz egyedül lenni. Tudom, hogy rémisztő elsétálni egy kapcsolatból, de néha muszáj. Néha muszáj elindulni egy másik, ismeretlen irányba.

Néha a legjobb, amit tehetsz, hogy elmész.

Olyanra van szükséged, aki mellett folyamatosan jobb ember lehetsz. Több, és nem kevesebb. Lehet, hogy nem mindenben értetek egyet, és sok dologban különböztök, de mellette nem érzed azt, hogy NEM vagy szeretve.

Nehéz dolog eljutni ahhoz a döntéshez, hogy inkább az egyedüllétet választod, és még nehezebb lesz utána, amikor tényleg egyedül maradsz.

De hidd el, hogy magadra fogsz találni, és tanulni fogsz abból, amin keresztül mentél. Egésznek fogod érezni magad, és rájössz majd, hogy nem volt okod félni magad mögött hagyni egy kapcsolatot, ami nem volt jó.

Elsétálni soha nem könnyű, de hidd el, jobbat érdemelsz, mint egy olyan szerelem, amiben csak te vagy benne.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Jarmila Puzsér 2020-12-02

    Döntést meghoztam! Túl nőtte az egója,vagy talán sosem szeretett igazán! Már nem érdekel! A családon belül is magányos voltam,nem félek a magánytól! A probléma megoldás nálam rutin! Nélküle nincs mit veszítenem,sőt a lelki békém is helyreáll!❤️😊🌹

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *