LOADING

Type to search

Ez+az Szépítkezem

A szakáll nem divathóbort, figyelj, hogy mit ken rá a pasid!

Share

A férfiak cuccainak is van helye a fürdőben, főleg ha szakállasok, hiszen ez (is) ápolást igényel. Azonban érdemes odafigyelni, hogy mit ken magára életünk szerelme…

Az elmúlt években berobbant szakálldivat elkerülhetetlen velejárójaként megjelentek a különböző szakállápoló szerek – és ez egyáltalán nem baj, sőt, elmondjuk nektek, mért ne csak egy hullámot meglovagolt ötletként gondoljatok rá, hanem lássátok meg valódi értelmét is ezeknek a kozmetikumoknak!

Akárcsak a hajat, az arcot díszítő szőrzetet is ápolni kell, főleg, ha az azt viselő férfi az aktuális, már-már “oversized” méretet részesíti előnyben és valóban úgy szeretne vele festeni, mint egy szexi és ápolt férfi, nem pedig mint egy utcai huligán. 

Ugyanis  a haj, a bajusz és a szakáll ugyanúgy ki van téve a káros környezeti hatásoknak, mint  a bőrünk: éri szél, napsütés, hideg, por, víz, ezek miatt pedig rendszeresen tisztán kell tartani és ápolni is, hiszen ezek a tényezők erős igénybevételt jelentenek és bizony nagy mértékben képesek károsítani a szőrzet szerkezetét, vehetnek el a fényéből, töredezetté és érdessé is tehetik – és hát ki vágyik bökős puszira?!

Ahogy sajnos legtöbbünk haja sem magától puha, sima és fénylő, úgy a méretes szakállat és a hozzátartozó bajuszt is érdemes megfelelő tisztító és hidratáló készítményekkel kezelni, ha az ápolt megjelenés és a hosszútávon is viselhető szakáll a cél. Közeleg a nyár, amikor a fent említettek közül egyszerre több környezeti hatás is ér bennünket, így nem árt, ha szakállas párunk felkészülten várja a strandszezont.

Erre a célra pedig már léteznek kíméletes, natúr szappanok és olajok, amelyek rendszeres használata mellett még borbélyhoz sem muszáj feltétlenül járni, bár igaz, ami igaz, egy fiatalos barber shop-nak is megvan a maga feelingje – az otthoni spa viszont sokkal költséghatékonyabb.

Nem utolsó sorban pedig ajándéknak is remek választás, ha szakállápoló szerekkel lepjük meg kedvenc férfijainkat, hiszen így nem az unalmas tusfürdő-dezodor-borotvahab triót rakjuk eléjük, mégis kihasználható és hatékony kozmetikumokkal ajándékozzuk meg őket, amiket rendszeresen kell majd pótolni, ha kiürül az üvegcse.

Ehhez pedig az African Spa kínálatát ajánljuk, ahol magyar készítésű, értékes olajokban gazdag, bio készítményeket találhattok rengeteg finom, férfias illatban, akár szezonális hangulatban is, legyen szó Mikulásról, Húsvétról, rohanó városi életmódról, nyaralásról, vagy csak úgy, hogy érezzék a törődést!  

Szakállápoló termékekért ide kattints: www.africanspa.hu

Nézd meg ezt is:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *