LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Biokozmetikum Olaszországból – Helan Vogliadisole naptej

Share

Ha már kisüt a nap, akkor erre szükséged lesz!

Szerencsések vagyunk, hiszen megint egy kevésbé ismert, ám annál érdekesebb újdonságot hozhattunk el nektek, ezúttal egy mediterrán olasz vidéken termelt alapanyagokból megalkotott bio naptejet!

Először viszont essen néhány szó a Helanról, melynek kifejezetten kedves múltja van:  a márka elnevezése a Nap (Helios) és a Lélek (Animus) szóösszetételéből ered és mintegy 30 évvel ezelőtt (ahogy az majdnem minden natúrkozmetikai vállalkozás esetén lenni szokott) hozta létre egy genovai gyógyszerész házaspár, akik megelégelték a szintetikus összetevőket, amelyeket rengeteg bőrgyógyászati készítmény tartalmazott és tartalmaz mind a mai napig. A történet szépsége, hogy a vállalkozás családon belül maradt, napjainkban már az új generáció kíséri tovább  a márkát világhódító útján.


Magyarországon 2010 óta találkozhattok a Helan termékeivel, kizárólagos forgalmazójuk az ÖKO ABC. 

A kínálatban remek baba-mama krémekre, finom illatú parfümökre és “mindenmentes” bőrápolókra bukkanhattok. Utóbbi kategóriából mutatunk most nektek egy közepes védelmet nyújtó, bio összetevőkből álló naptejet (hiszen nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire szükséges egy jó fényvédő használata), amely kedves társatok lehet a nyári napokon.


Miért válaszd a Vogliadisole SPF15 naptejet idén nyáron?


– Ha nem vagy sokat a napon, mért vesződnél erősebb védelmet igénylő, de ugyanakkor nehezebb, ragacsos krémekkel? Néhány órán át a Helan készítménye is bőven elegendő, hiszen véd az UVB és az UVA sugarak ellen is.

– Ha alapjáraton sötétebb a bőröd az átlagnál és nincs szükséged extrém napozásra, hiszen te fokozatosan barnulsz, ez a te naptejed!

– Mert olyan egészséges gyümölcs- és a növényi kivonatokkal védi a bőröd, mint a görögdinnye, a málna olaj, vagy a dióhéj.

– Ha kedveled az enyhe, természetes illatokat és nyáron is igényli a bőröd  a hidratálást .

– Ha tudatos vásárló vagy és fontos neked, hogy natúr, sőt biokozmetikumokat használj. –  Ha igaziból nincs lehetőséged eljutni mediterrán országokba, de szeretnél egy kis olasz életérzést a csempészni a nyaradba 🙂

Ezen felül is érdemes alaposan körülnézni a www.helan.hu oldalon,  a beauty rajongó mellett belőlünk előbújt a háziasszony is, hiszen a természetes kozmetikumok mellett különleges, bio mosó- és tisztítószerekből is szemezgethetünk!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *