LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ezért kell *máshogy* szeretni egy érzékeny lelket…

Share

Ők mások, máshogy kell velük törődni. Máshogy kell őket szeretni.

Sok mindenen mentek keresztül, így elrejtik a valódi érzéseiket, féltve óvják magukat. Talán félnek is néha, hogy ha megmutatják, nem fogják őket szeretni. De ha egyszer elfogadnak, és TÉNYLEG megmutatják igaz valójukat, fantasztikus kincsre lelsz.

Mert ők törődnek, meleg szívűek, és nem hagynak cserben soha. Lehet, hogy érzékenyek, de nem törnek meg, nem okoznak neked csalódást.

Érzékenyek, de erősek. Erre mindig emlékezz! Nincs szükségük senki sajnálatára, mert nem szorulnak rá. Van bennük erő és tapasztalat bőven, csak szeretetre és támogatásra várnak tőled, nem sajnálatra és okoskodásra. Pontosan tudják, hogy mit akarnak, pontosan tudják, hogy hol tartanak az életükben. Nem gyengék, csak érzékenyek.

Tudják, hogy mennyit ér az őszinte, nyílt szívű ember, barát és társ.

Egy érzékeny ember soha nem fog megbántani, mert pontosan tudja, hogy milyen érzés. Értékeli, hogy az életében vagy, vigyázni fog a kapcsolatotokra. Őszintén szeret, és tőled is őszinteséget vár el, de úgy, hogy ne bántsd meg. Talán nehéznek tűnik, de hidd el nem az. Az őszinteség megfér a gyengédség mellett.

Ha igazán szeretsz egy érzkeny lelkű embert oda kell figyelned rá. Tudnod kell, hogy melyek az erősségei és a gyengeségei, de hidd el, cserébe fantasztikus, őszinte szerelmet kapsz tőle. A kis dolgok fontosak lesznek, a nagyok lélekemelők.

Napról napra, percről percre kell majd építkezned, lassan és bizonyossággal. Talán több időbe telik, mire megismered őt, de hidd el, megéri. Megérted majd, hogy hogy gondolkodik, hogy hogy él.

Talán néha azt gondolod, hogy nehéz dolgod van vele, de hidd el, ő nem bonyolult, csak nagyon érzékeny. Ha pedig tényleg kinyílik neked megérted majd, hogy megérte minden perc.

Legyél bátor, és szeress egy érzékeny lelkű embert!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Sándor 2019-09-30

    Bár így lenne…

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *