LOADING

Type to search

Inspiráció Szépítkezem

A #vegyélhazait bemutatja: Origi a trendi és természetes kozmetikumcsalád

Share

Újabb magyar termékcsalád mutatkozik be a rovatban. Ezúttal a főszereplőnk az Origi márka és termékei, amik kiemelkedőek a natúrkozmetikum piacán. Ismerd meg őket te is közelebbről!

Az Origi megalkotói és filozófiája

Az Origi termékcsalád néhány tagja

A termékek kitalálói csak “két lökött tyúkként” hivatakoznak magukra, ám ez csak vicc, hiszen Ági, és Rita nagyon is hozzáértők. Ági gyógyszerészként a szakmai felügyeletért és dokumentációért felel. Ő figyel arra, hogy a gyártás során minden előírásszerűen történjen, a termékek megfelelő minőségi ellenőrzésen essenek át.

Rita kozmetikusként az alapanyagok, hatóanyagok és aromaterápia területén szerzett tudását és bőrünk működésének ismeretét kamatoztatva ügyel rá, hogy a lehető legjobb bőrápolási megoldásokat kínáljuk a vevőinknek. Az Origi márka használói pedig tudják, hogy amit Ági és Rita kitalál, az csak jó lehet.

A márka célja, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségű kínálatot hozzanak létre, és eloszlassák azt a tévhitet, hogy egy natúrszappan csak csúnya és drága lehet. Szerencsére az Origi márka termékei amellett, hogy szépek, használnak is! A kozmetikumokat nem tesztelik állatokon, és csak természetesen összetevőket használnak, így biztos, hogy csak olyan terméket kapsz a pénzedért, ami etikus, és ami jót tesz a testednek.

Termékek nőknek, babáknak, férfiaknak – természetesen

A márka fő termékei a szappanok, melyből kapható tejmentes, kecsketejes, illatmentes, illóolajos, sós változat is. Természetes a szappanok után szorosan mögöttük sorakoznak a testápolással kapcsolatos termékek, melyekben arckrém, ajakápoló és testápoló is megtalálható. Az Origi a gyerekekre is gondol, hiszen a legkisebbnek jár a legnagyobb gondoskodás. A márka szívügye a természetes babaápolás, hiszen a legapróbbak bőrének megfelelő védelme van szüksége. Babatermékeik kiváló minőségű természetes alapanyagokból készülnek, és minden receptúra úgy lett kialakítva, hogy sem tartósítószert, sem felesleges adalékanyagot nem tartalmaznak.

A gyerekek mellett az Origi a férfiakat sem felejtette el, hiszen a férfiak arc és testápolása is nagyon fontos. Kapható profi barber csomag, amiben borotválkozáshoz szükséges dolgok vannak, de a direkt a férfiak lábára kifejlesztett sarokpuhító is megtalálható a repertoárban.

Érdemes körülnézni az Origi webshopjában itt, vagy követni őket a Facebookon! https://www.facebook.com/OrigiNaturkozmetikum/

Korábban már beszélgetünk a lányokkal, az interjút itt olvashatod:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *