LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

10 dolog, ami akkor történik, amikor megszokod, hogy egyedül vagy…

Share

Egyre kevésbé érdekel, hogy erről mit gondolnak mások.

1. Kényelmes lesz. Ha eddig féltél is attól, hogy egyedül leszel ez a félelem elmúlik. Megszokod, és teljesen természets állapottá válik.

2. Nem akarsz minden áron emberek között lenni. Mivel kényelmes és természetes az állapot nem akarsz állandóan pörögni, és másokkal időt tölteni. Időnként kimozdulsz és tartod a kapcsolatot, de új kapcsolatokat nem építesz.

3. Egyre jobb a kapcsolatod magaddal. Mivel sokat vagy egyedül elkezdesz olyan dolgokra is figyelni, ami eddig kimaradt. Figyeled a kommunikációdat, a mentális állapotodat, a tested reakcióit.

4. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak erről az állapotról az emberek. Az elején még zavart, hogy furcsán néznek rád, hogy szeretsz egyedül lenni, de mivel te jól érzed magad, ez szép lassan megszűnt. Eleged van az ítélkezőkből így aki furcsálja a dolgaiat, leépíted.

5. Nehezen veszed fel a csapattal a fonalat. Mivel megszoktad, hogy magadra vagy utalva nagyon nehezen kérsz és fogadsz el apró szívességeket (is). Furcsa, ha valaki el akar hozni a reptérről, vagy segíene felszerelni a karnist.

6. Egyre tisztábban látod az életed, és a céljaidat. Talán azért mert magadat is egyre jobban megismered, kitisztulnak a dolgok. Úgy tűnik végre világos lesz, hogy hányszor döntöttél a saját magad kárára mások miatt. Az biztos, hogy erre egyre jobban figyelsz.

7. Kerülöd a szívfájdalmat.  Aki sokat van egyedül és nem fél tőle, az nehezen adja oda magát egy könnyű, vagy bizonytalan kapcsolatnak. Nics szüksége hamis szavakra, inkább olvas egy jó könyvet, minthogy egy rossz randin, ostobaságokat hallgasson.

8. Megtanulod szeretni a csöndet és a nyugalmat.  Lehet, hogy korábban kifejezetten pörgős voltál, de most jól esik, hogy csak csendben vagy, magadban.

9. Megtanulsz elengedni dolgokat. Amikor az élet arra kényszerít, hogy ne kötődj senkihez vagy semmihez a kelleténél jobban, hamar megtanuljuk, hogy majdnem minden múlandó. Talán azért kell most egyedül lenned, hogy lezárj olyan dolgokat, amire eddig nem voltál képes.

10. Erősödik az önbizalmad. Nem érzed azt, hogy azért vagy egyedül, mert nem érsz annyit mint mások. Sőt! Ez a te életed, a te választásod. Egyre több dologra vagy képes egyedül, sőt! Néha úgy érzed, a hegyet is el tudnád hordani, ha épp akarnád.

Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal és a szomorúsággal. Bármennyire is élvezed, hogy mi mindenre vagy képes, a barátaidról ne feledkezz meg! Időnként lépj ki a fényre, még akkor is, ha bent is remekül érzed magad!

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *