LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ezzel űzheted el magad mellől, legalábbis a csillagjegye erről árulkodik…

Share

Mi az amit utálsz egy kapcsolatban, avagy mindenkinek megvan a gyenge pontja.

Kos

Túlzott ragaszkodás. Mivel te alapvetően igencsak független vagy és szereted, ha megvan a saját életed, nem bírod elviselni, ha valaki rád tapad. Szükséged van levegőre és szabadságra, és cseppet sem tolerálod, ha valaki megfojt.

Bika

Tiszteletlenség. Túl büszke vagy, túl nagy elvárásokkal, úgyhogy, aki ezt nem képes tisztelni, annak nincs helye az életedben. Ha csak egyszer is tiszteletlenül bánt veled – még ha viccelt is – mindegy, hogy mennyire szereted, soha többet nem tudsz rá úgy nézni, mint azelőtt.

Ikrek

Zárkózottság. Képtelen vagy együtt élni egy antiszociális emberrel, mert csak akadályozna téged abban, hogy a saját aktív szociális életedet éld. Rengeteg barátod és ismerősöd van, ezért egy olyan társra van szükséged, aki ezt az erős társasági életet tolerálni tudja. Egy visszahúzódó ember egyszerűen nem illik a kifelé áramló és társaságkedvelő személyiségedhez.

Rák

Visszavonultság. Egyszerűen nem élhetsz együtt egy olyan emberrel, aki annyira magának való, hogy nem képes beszélni az érzéseiről és nem tud reagálni a tieidre. Aki nem képes megnyílni előtted, az nem lesz képes megadni számodra azt az erős érzelmi kötődést, amelyre viszont neked nagyon is szükséged van.

Oroszlán

Szemérmesség. Szeretsz mindig a figyelem középpontjában lenni, ezért egy olyan partner, aki irtózik a rivaldafénytől nem igazán megfelelő számodra. Nem vagy híján az önbizalomnak és a magabiztosságnak, ezért olyan emberre van szükséged, aki valamiféle kihívást jelent számodra. Egy félénk vagy visszahúzódó ember mellett impulzus szegénynek és unalmasnak érezheted az életet.

Szűz

Ambíció hiány. Nálad minden a munkáról, a sikerről és a következő klassz dologról szól. Nem csoda, ha olyan partnert szeretnél, aki hasonlóan gondolkodik és megvannak a saját céljai, de akinek a te céljaid is ugyanolyan fontosak. Egy passzív és ambíció nélküli ember mellett mindig úgy éreznéd, mintha valami hiányozna az életedből.

Mérleg

Negatív gondolkodás. Mindig pozitív vagy és bízol abban, hogy a holnap egy jobb nap lesz. Éppen ezért ki nem állhatod, ha valaki negatívan látja a dolgokat. Csupa jó és pozitív energiával szereted magad körülvenni és nincs szükséged olyan emberre, aki csak lehúzna a mélybe.

Skorpió

Hazugság. Partnered sok hibáját el tudod fogadni, de azt nem, ha hazudik. Számodra a hazugság kizáró ok és a leggyorsabb út ahhoz, hogy elveszítsen téged. Az őszinteséget mindennél többre tartod és soha nem felejted el, ha valaki egyszer nem volt az.

Nyilas

Lustaság. Állandó mozgásban vagy és állandóan csinálnod kell valamit, így teljesen érthető, hogy nem tudsz mit kezdeni azzal, akiben nem buzog a tettvágy, vagy nem osztozik fantasztikus kalandjaidban. Ezért egy hasonlóan energikus emberre van szükséged, aki igazi társad tud lenni rohanó világodban.

Bak

Felelőtlenség. Képtelen vagy együtt élni egy olyan emberrel, aki nem tud felelősséget vállalni, vagy akinek fogalma sincs, hogy mit akar. Te mindig pontosan tudod merre tartasz és mit vársz az élettől és mindig meg is kapod, amit szeretnél, ezért olyan embert szeretnél magad mellé, aki képes gondoskodni rólad. Mert te meg mindig másokról gondoskodsz. És ezért nem tudsz mit kezdeni egy olyan társsal, aki meggondolatlan és felelőtlen, mivel ilyen partner mellett mindkettőrökről neked kellene gondoskodni.

Vízöntő

Gyakorlatiasság. Hogyan is tudnál egy realistával beszélgetni hóbortos ötleteidről és nagyratörő álmaidról? Annyira eredeti és lázadó vagy, hogy képtelen vagy együtt élni egy pragmatikus emberrel, aki cseppet sem képes bártorítani a kreatív énedet. Olyan valakire van szükséged, aki veled álmodozik, és aki legmerészebb álmaidat még akkor is támogatja, ha egyáltalán nem érti őket.

Halak

Közöny. Nagyon érzékeny és érzelmes vagy, még akkor is, ha pont az ellenkezőjét mutatod. Együtt élni egy tapintatlan emberrel vagy valaki olyannal, akit hidegen hagynak az érzéseid, nem lehet az igazi számodra. Csak olyan személy lehet igazi társad, aki képes adni és hatalmas szíve van.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *